3D gayet güzel iş başarmış AYT fizikte.
Hocam geçen sene arkadaşım çözmeye çalışırken bakıyordum da inanılmaz sayısal ve gereksiz soruları vardı. Sınav sonuçları gelince iyi ki 3D çözmemişim demiştim. 3D'nin borusu Matematik ve Geometriye kadar diye düşünüyorum.

Hocam geçen sene arkadaşım çözmeye çalışırken bakıyordum da inanılmaz sayısal ve gereksiz soruları vardı. Sınav sonuçları gelince iyi ki 3D çözmemişim demiştim. 3D'nin borusu matematik ve geometriye kadar diye düşünüyorum.

Newton konuları tabii ki sayısal olacak belirli oranda. Ayrıca sınavda sayısal gelmiyeceğinin garantisi var mı? Yorum artı işlem gayet güzel kombinasyondu geçen sene tamamını çözdiğüm nadir kitaplardandı 3D AYT fizik.

Hocam geçen sene arkadaşım çözmeye çalışırken bakıyordum da inanılmaz sayısal ve gereksiz soruları vardı.

Bence kaliteli soruları mevcut. Bazı yorum soruları gerçekten iyi. 3D çözdükten sonra başka bir kaynak çözmeye ihtiyaç duyacağınızı da sanmam. Full branş odaklı gidilebilir.

Farklı soru tarzı görmek adına ertan sinan şahin'inkine de bakılabilir. Muhtemelen yorum sorusu ağırlıklı bir soru bankasıdır.

Aşırı yorum var. Bazen müfredat dışı bile düşünmek gerekebiliyor. Denemesinden birkaç tanesini çözmüştüm.

Son düzenleme: