@SF26 @Testo Unit
Hocalar durum bildirimi yapayım dedim. AYT fen şu an güzel ilerliyor. Kanayan yaram fizikte netleri toparladım sayılır. 10-11 net geliyor. Kimyada organik ve elektrolizim hala eksik. Biyolojide konusuna göre değişiyor fakat ortalama 10 nette oradan. Uzun lafın kısası fen netleri 30+ gelmeye başladı. Kalan sürede 35'e sabitlenebilir değil mi? Sayılı günler kaldı.

Matematik stabil hala. 30-35 arası bırakıyorum. Sınavda da böyle gelse yeterli gelecektir tahminimce. Çember analitiğim kötü biraz. Eyüp B'den mi izleyeyim?

Branş denemelerine devam et. 40 soruluk fen denemesi atayı da unutma. Sınava kadar vakit var fen için. Matematik gibi değil çok hızlı eritebiliyorsun fen denemelerini. Eksik olduğun konulara yoğunlaşmaya devam et.

16 tane var bundan:

Branş denemelerine devam et. 40 soruluk fen denemesi atayı da unutma. Sınava kadar vakit var fen için. Matematik gibi değil çok hızlı eritebiliyorsun fen denemelerini. Eksik olduğun konulara yoğunlaşmaya devam et.
Fizikte 3D, kimyada 3D, biyolojide bilgi sarmal branş denemeleri var elimde. Onları eritiyorum. Ek olarak bilgi sarmal genel ayt fen denemesi var. Bunlar yeterli gelir değil mi?

Bir de MEBİ'nin TYT/AYT denemeleri varmış. Çözeyim mi hocam ne dersin? Bilgin var mı? Soruları güzel geldi. 12 TYT, 12 AYT denemesi var. Hepsini çözemem gibi de birazına bakayım diyorum.

Fizikte 3D, kimyada 3D, biyolojide Bilgi Sarmal branş denemeleri var elimde. Onları eritiyorum. Ek olarak Bilgi Sarmal genel AYT fen denemesi var. Bunlar yeterli gelir değil mi?

Elindekiler bitince vakit kalırsa genel 1-2 yayın daha fen denemesi eritmeye çalış. Çünkü deneme çözdükçe aşırı hızlanıyorsun, hızlandıkça çözesin geliyor.

Ek olarak Mebi'nin TYT/AYT denemeleri varmış. Çözeyim mi hocam ne dersin? Bilgin var mı? Soruları güzel geldi. 12 TYT, 12 AYT denemesi var.

Ben çözücektim geçen sene ancak vakit yetmediğinden çözemedim o yüzden net yorum yapamiyacağım. Ancak 2018-2025 arası TYT, AYT ve MSÜ çıkmışlarını deneme gibi çözmeyi unutma, bunu söyliyebilirim. Feni çok güzel diyorlar inernette. 1-2 tane çöz güzel gelirse bitirirsin hepsini.

Elindekiler bitince vakit kalırsa genel 1-2 yayın daha fen denemesi eritmeye çalış. Çünkü deneme çözdükçe aşırı hızlanıyorsun, hızlandıkça çözesin geliyor.
Bilgi Sarmal'ı eriteyim 3D'yi de alırım.

Ben çözücektim geçen sene ancak vakit yetmediğinden çözemedim o yüzden net yorum yapamiyacağım. Ancak 2018-2025 arası TYT, AYT ve MSÜ çıkmışlarını deneme gibi çözmeyi unutma, bunu söyleyebilirim. Feni çok güzel diyorlar inernette. 1-2 tane çöz güzel gelirse bitirirsin hepsini.
Çıkmışları da bir yandan eritiyorum hocam. 2023'e kadar olan TYT'ler bitti. 2021'e kadar olan AYT'lerde bitti. 1 haftaya kalmaz tüm çıkmışları bitiririm gibi.

Çözdükten sonra analizliyorum hepsini. Çıktı olarak çıkardım. Özellikle fende her soruyu doğru yapsam bile kısa notlar alıyorum. Dosya kağıdında tutuyorum şu an. Sınava yakın bir zaman tekrar okurum muhtemelen. ÖSYM'nin sorduğu fen sorularına bakınca yayınların yaptıkları zor geliyor cidden. Örneğin çembersel harekette adamlar temel bir kazanım soruyor geçiyor. Yayınevleri işi abartıyor gibi geliyor bana. Haliyle yayın denemeleri kötü gelince moralde bozuluyor biraz.

MEBİ denemelerini de 1. denemeleri PDF çıkartıp çözeyim. Hoşuma giderse ek olarak atarım araya. Benim dershane hiçbir TG denemeyi yapmadığı için Telegram'dan PDF bulup çıkarıp kendim çözüyorum. Genelde kırmızı balık gölde yayınları yapıyorlar. 😀

Bilgi Sarmal'ı eriteyim 3D'yi de alırım.

Çözebildiğin kadar çöz. Fenden kazandığın her dakika matematiğe gidecek.

Çözdükten sonra analizliyorum hepsini. Çıktı olarak çıkardım. Özellikle fende her soruyu doğru yapsam bile kısa notlar alıyorum. Dosya kağıdında tutuyorum şu an. Sınava yakın bir zaman tekrar okurum muhtemelen. ÖSYM'nin sorduğu fen sorularına bakınca yayınların yaptıkları zor geliyor cidden. Örneğin çembersel harekette adamlar temel bir kazanım soruyor geçiyor. Yayınevleri işi abartıyor gibi geliyor bana. Haliyle yayın denemeleri kötü gelince moralde bozuluyor biraz.

ÖSYM'nin nasıl sorucağı hiç belli olmaz. Bir bakmışsın feni de matematik gibi zorlamaya başlarlar. Ki bence zorlicaklar çünkü elemeyi arttırmalılar, artık herkes çok çalışıyor.

MEB'i denemelerini de 1. denemeleri PDF çıkartıp çözeyim. Hoşuma giderse ek olarak atarım araya. Benim dershane hiçbir tg denemeyi yapmadığı için Telegram'dan PDF bulup çıkarıp kendim çözüyorum. Genelde kırmızı balık Gold'e yayınları yapıyorlar. 😀

Yavaştan sınav ortamına hazırlanmaya başla. Kurşun kaleme geçebilirsin. Uyku ve uyanış saatini sınav saatibe göre ayarlayabilirsin. Bizim dershane son ay tüm denemeleri sınav saatinde yapıyordu.