Hocam TYT konularını –1 şubat'a kadar bitirmeyi düşünüyorum, 1 şubat'tan itibaren 100 gün boyunca AYT konularını sistemli şekilde çalışmayı planlıyorum. Son kalan yaklaşık 39 günde ise tekrar, deneme ve eksik tamamlama yapacağım. Elimde fasiküller, branş denemeleri ve kaynaklar var. Hedefim sayısalda 100k.

Bu plan sizce mantıklı mı? AYT için 100 gün yeterli olur mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

100 gün biraz az gibi ancak halledilir. Kolay orta ve zor olarak 3 kaynak bitir matematikte. Geometriyi sakın ihmal etme. AYT fende ders başı 2 kaynak çözsen yeter. Kalan 39 günün 19'u branş sonrası ful genel deneme şeklinde ayırabilirsin. Ancak daha çok var oraya kadar sen önce TYT'yi hallet kafanda zaten şekillenir nasıl ilerliyeceğin.

100 gün biraz az gibi ancak halledilir. Kolay orta ve zor olarak 3 kaynak bitir matematikte. Geometriyi sakın ihmal etme. AYT fende ders başı 2 kaynak çözsen yeter. Kalan 39 günün 19'u branş sonrası ful genel deneme şeklinde ayırabilirsin. Ancak daha çok var oraya kadar sen önce TYT'yi hallet kafanda zaten şekillenir nasıl ilerliyeceğin.

Hocam peki, fasiküllere ne zaman başlanmalı sizce? Şu an elimde orijinal türev integral limit fonksiyon var apotemi trigonometri alacağım. Sizce nasıl ilerlemem lazım. cevaplarsanız çok sevinirim

Hocam peki, fasiküllere ne zaman başlanmalı sizce? Şu an elimde orijinal türev integral limit fonksiyon var apotemi trigonometri alacağım. Sizce nasıl ilerlemem lazım. Cevaplarsanız çok sevinirim.

Limitten fasiküle gerek yok bence. Zorlandığın konuda fasikül çözebilirsin yoksa anladığın bir konuya neden ekstra vakit harcayasınki? Bir tane daha soru bankası çözersin onun yerine.