İlk başta temelim olmadığından rehber matematiğin kitabını çözdüm sonra 345 soru bankası ve şimdi ise Eyüp b nin AYT matematik soru bankasını bitirdim. Daha önce hiç deneme çözmedim ne önerirsiniz? Şimdilik zor olmasını istemiyorum ama kolay da olmasın. Mümkünse alacağım deneme de soru çözümlerini güzel anlatan bir hoca olsun.

Yazmayı unutmuşum TYT geometrim iyi fakat AYT geometri biraz zayıf o yüzden geometrisi pek zorlayıcı olmasın istiyorum. Sizce bu üçlüden hangisi bana uygun olur?

Geometriyi boş bırakın o zaman sonra çözersiniz. AYT matematiği bu kadar iletletmişsiniz keşke geometriyide ilerletseydiniz.

Sakin, daha çoook var. Testo'nun tavsiye ettikleri üzerine Acil + Orijinal ve "en sonda" Apotemi çöz. Yani her konu için minimum 5-6 kaynak erit. Ondan sonra Acilin 2019da çıkardığı LTİ denemesi var, PDFsini istersen yollarım. O ve Mert Hoca'nın TİLT denemesi bitecek. Bunları hallettikten sonra geometrinin de iyi olduğunu düşünerek söylüyorum, deneme çözmeye başlayabilirsin. Zaten minimum 30+ yaparsın.