Başlangıç için 345, Mikro Orijinal, Matematiğin İlacından birisi olur. Tercihim Mikro ya da 345 olurdu. Sonrasında da ortalama bir kitap ile devam edersiniz, Bilgi Sarmal çözerdim ben sizin yerinizde olsam. Sonrasında da Orijinal ile sona yaklaşırsınız. Derece istiyorsanız da Barış ya da Eyüp B alınabilir.

Başlangıç için 345, Mikro Orijinal, Matematiğin İlacından birisi olur. Tercihim Mikro ya da 345 olurdu. Sonrasında da ortalama bir kitap ile devam edersiniz, Bilgi Sarmal çözerdim ben sizin yerinizde olsam. Sonrasında da Orijinal ile sona yaklaşırsınız. Derece istiyorsanız da Barış ya da Eyüp B alınabilir.
Hocam 11. Sınıfım ayt almamaya karar verdim. 11. Sınıf önerebilir misin başlangıç için.

Hocam fasikül istiyorsanız Mikro Orijinal'inki olur. Soru bankası olarak ya AYT alacaksınız ya da 11.sınıf Bilgi Sarmal alacaksınız. Ben olsam AYT 345 alırdım. Yani en azından ben adam akıllı yayın bulamadım 11.sınıf olarak. Her türlü @SF26 ile @Testo Unit hocalarımın önerilerini de duymak isterim ben.