Acil seviyenize uygun değil. Temel atmakta sıkıntı yaşamışsınız. Örnek verebilir misin, hangi konuda, nerde takılıyorsun. Mesela x sorusunda y kısmına kadar yapabildim, çözüme baktığımda z kısmından bağlanti kuramadım şeklinde bir cevap veriyorsan henüz pekişmemiş yani demek istediğim bir şeylere fikir üretiyorsan çözüme göturemiyorsan pratik eksikliği ama yok çoğunda kalem oynatamıyor, 2 3 dakika soruya baktıktan sonra kafan başka yerlere gidiyorsa seviyeye uygun olmayan bir çalışma ilerletiyorsun. Burda ki asıl sorun şu TYT de eksik ne durumda, temel önemli. Siz orta seviye beya basic kaynağa geçtiğinizde de sihirli değnek etkisi olmayacak.Konu olarak hoca tüm konuları anlattı ama konuları yapmakta güçlük çekiyorum. Kaynak olarak AYT Matematik Acil'in İlacı'nı ve direkt AYT Matematik Acil kullanıyorum ama çözmekte zorlanıyorum. Acaba farklı bir kaynak mı almalıyım? Yardımcı olur musunuz? @SF26
Hedefiniz 10 olursa 5 yaparsınız, çitayı yükseltin. Ortalama deneme sayısı kaç oldu, ve net sayıları nedirAcilin direkt kitabını bitirebileceğimi sanmıyorum ama ilacı bitirsem bana 10 net üstü gösterir mi hocam? Konu kitabı olarak mikronun AYT matematiğinden gidiyoruz hocayla o da bitti sayılır.