Mezunum, allstar kullanıyorum. Bir de orijinal çözüyorum ama orijinali çözmeye yeni başladım. Bu hafta eşitsizlikler bitti ancak garip şekilde bilgilerine hakim olsam da ikinci dereceden denklem sorularında zor sorular beni çok bozuyor. ÖSYM çözebiliyorum ama her zaman değil tıkandığım çok oluyor, benzer tıkanma durumu geometride çok oluyor. Gün içinde allstar programı, her gün TYT branş ve eskiden hata yaptığım sorulardan 5-6 tane yapıyorum öneriniz var mıdır?

@Testo Unit.

Geçen sene 300k yapmıştım sayısalda ek bir bilgi.

TYT branş ve eskiden hata yaptığım sorulardan 5-6 tane yapıyorum.

Her dersten her gün branş çözüyorsan fazla gibi bence. Haftada iki genel deneme + bir gün branşlar yeter bence.

De orijinal çözüyorum ama orijinali çözmeye yeni başladım. Bu hafta eşitsizlikler bitti ancak garip şekilde bilgilerine hakim olsam da ikinci dereceden denklem sorularında zor sorular beni çok bozuyor.

Daha başındasın ve zor kaynak çözmeye yeni başladın. Orijinali çözdükçe açılırsın.

Benzer tıkanma durumu geometride çok oluyor.

Geometri kesinlikle istikrardır. Düzenli çalışmaktan başka seçenek yok.

Bir de allstarda hangi kaynakları veriyorlar? Şu an konu anlatım + 3 4 5 sb + orijinal sb'sı mı çözüyorsun?

Aynen öyle çözüyorum hocam ancak ben her gün 1 adet farkı branştan çözüyorum pzt Türkçe salı mat gibi gibi döngü halinde 2 haftada bir TYT genel atıyorum hafta sonu benim çekindiğim düşe kalka da olsa en azından AYT matta 20 25net arası yapabilir miyim? Zaman buna el verir mi? Bir de sizin ekstradan yap diyebileceğiniz ne var acaba?

Aynen öyle çözüyorum hocam ancak ben her gün 1 adet farkı branştan çözüyorum pzt Türkçe salı mat gibi gibi döngü halinde 2 haftada bir TYT genel atıyorum hafta sonu benim çekindiğim düşe kalka da olsa en azından AYT matta 20 25net arası yapabilir miyim? Zaman buna el verir mi? Bir de sizin ekstradan yap diyebileceğiniz ne var acaba?

Daha iyiside gelebilir çalıştıktan sonra. Ekstra yap diyebileceğim genel denemeyi haftada bir at derim. Onun dışında konularda iyice ilerledimi (türeve falan geldimi) Eyüp b'nim bir soru yorum, hedef ilk bin ve mini denemelerine başla. AYT'de ne kadar soru bankası bitirip soru görsen kardır. Ha bir de fende kendi kaynaklarının dışında MEB'e göz atabilirsin. 3 adım soru bankaları güzel. Ben biyolojisini çok beğenmiştim.