Winner

Üstün
Arkadaşlar, son 2 ay ağırlığı türev, integral ve geometriye vereceğim. Logaritma, diziler ve limiti yeni hallettim. İlk konuları konu bazında yapabiliyorum. Fakat genelde zorlanıyorum. AYT matematik ortalamam 30 soruda 12,2. Hem bu dediğim 3 konuya çalışırken diğer konuları nasıl hallederim?
@SF26 @Testo Unit @RapidLemming955 @Michael MYERS

Son düzenleme:
İlk 17 soru için güzel bir şekilde AYT matematik temeli atmış olman lazım. Kalan iş sadece bolca soru çözmek ve farklı örnek görmek onun dışında yapabileceğin çok da bir şey yok. Mert Hoca'nın ilk 17 soru denemeleri var onlara bakabilirsin. Biraz zor ama amaç mantığı görmek.

İlk 17 soru için güzel bir şekilde AYT matematik temeli atmış olman lazım. Kalan iş sadece bolca soru çözmek ve farklı örnek görmek onun dışında yapabileceğin çok da bir şey yok. Mert Hoca'nın ilk 17 soru denemeleri var onlara bakabilirsin. Biraz zor ama amaç mantığı görmek.

Hocam almıştım zaten. Fakat dediğim soru pratiği zayıf maalesef. Ayrıca benim için ilk 14 soru çünkü PKOB'a başlamadım.

Arkadaşlar, son 2 ay ağırlığı türev, integral ve geometriye vereceğim. Logaritma, diziler ve limiti yeni hallettim. İlk konuları konu bazında yapabiliyorum. Fakat genelde zorlanıyorum. AYT matematik ortalamam 30 soruda 12,2. hem bu dediğim 3 konuya çalışırken diğer konuları nasıl hallederim?
@SF26 @Testo Unit @RapidLemming955 @Michael MYERS

Eyüp b AYT tekrar listesi var. Mini konu anlatımı+soru yapıyor. İzle bence hepsini.

Hangisi hocam? Birçok listesi var.

Bu:

Screenshot_20260331_220623_Brave.webp