AYT sosyal 1 ve TYT fen ne zaman çalışmaya başlanmalı?

SadeceEfe

Üstün
Yer
Balıkesir
Merhaba TYT sosyalden su anda 12 13 net geliyor. AYT sosyal 1 ve TYT fen ne zaman başlamalıyım sizce amacım feni fullemek değil 10 net gelse yeter.

Merhaba TYT Sosyal'den su anda 12 13 net geliyor. AYT sosyal 1 ve TYT fen ne zaman başlamalıyım sizce amacım feni fullemek değil 10 net gelse yeter.

TYT fenin şimdiye bitmiş olması gerekiyordu. AYT matematiğe erken mi başladınız TYT'den konu kısıp?

TYT fenin şimdiye bitmiş olması gerekiyordu. AYT matematiğe erken mi başladınız TYT'den konu kısıp?

Hocam işler çok karışık. AYT matematik çalışıyorum şu an. TYT ile birlikte gotürüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ama eşit ağırlığım.

Eşit ağırlıksın diye TYT'deki 20 soruluk potansiyeli görmezden mi geleceksin? AYT sosyal ne hızda biter bilmiyorum o yüzden kesin yorum yapamiyacağım ancak TYT fenin es geçilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

@SF26.

Tarih ve coğrafya max 1 aylık iş. TYT Fen de 1.5 ay max. Tedirgin olmana gerek yok. Çok dertliysen verimi düşürmeyecek şekilde ders çalışma süreni arttırırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…