Bu kişiden kişiye göre değişir. Ancak kütüphaneye gidip 4-5 saat verilebilir gün içinde yazın. Kalan vakit yeterli gelir bence.

Oturup tüm MEB kaynaklarını bitirsin demiyorum. Sadece okulun verdiği kitapları okusun ve çözsün diyorum. Konunun oturması için. Yarım saat sürer sürmez her konu için.
4-5 saat nedir hocam daha yaz tatili bu 2. Döneme gecince bırakmasın diye diyorum şu anda 1 2 saat hadi 2.5 saat bile çalışması yeterli çocuk bu sonuçta yaz tatili, oyun oynar gezer tozar. Asıl işi okul başladıktan sonra fazlasıyla yapacak zaten. MEB konusunda haklısınız.

4-5 saat nedir hocam daha yaz tatili bu 2. döneme gecince bırakmasın diye diyorum şu anda 1 2 saat hadi 2.5 saat bile çalışması yeterli. MEB konusunda haklısınız.

LGS zamanı ders çalışmadığım için bilemiyorum LGS'de ne kadar çalıştıklarını. 😀 YKS tayfaya minimum 4-5 saat diyordum tutmadı lgs'de. Şimdi tekrar düşününce değiniz mantıklı. Ortaokul öğrencisi için yazın ağır olur 4-5 saat. Düzenledim mesajı.

LGS zamanı ders çalışmadığım için bilemiyorum LGS'de ne kadar çalıştıklarını. 😀 YKS tayfaya minimum 4-5 saat diyordum tutmadı lgs'de. Şimdi tekrar düşününce değiniz mantıklı. Ortaokul öğrencisi için yazın ağır olur 4-5 saat. Düzenledim mesajı.
Bakın hocam benim girdiğim sene zordu ona rağmen baya iyi bir puan yapmıştım okulda dereceye girmiştim yukarıda yazdım zaten puanı ben bile son 5 ay kala mi ne çalışmaya başlamıştım (ortaokulda Çalışkan değildim, çalışmazdim 8 e kadar ama Okul notlarim yuksekti) ve tam hatırlamıyorum o dediğiniz sürelere son ayda bile zar zor ulasiyordum. YKS ile bir değil hocam bu yav :D