Merhaba,

AYT'ye başlamadan önce AYT için gerekli olan TYT konularını bitirmeyi planlıyorum. Yani TYT'nin tamamını değil, AYT'de direkt kullanılan temel TYT konularını halledip AYT'ye geçmek istiyorum.

AYT'ye geçtikten sonra TYT konu çalışması yapmayı düşünmüyorum. TYT'yi sadece denemelerle ve yanlış analiziyle götürmeyi planlıyorum. Eksik kalan TYT konularına tekrar dönmeyi düşünmüyorum.

Sizce bu strateji mantıklı mı? Bu şekilde ilerleyen ve verim alan var mı?

Görüşlerinizi merak ediyorum.

Merhaba,

AYT'ye başlamadan önce AYT için gerekli olan TYT konularını bitirmeyi planlıyorum. Yani TYT'nin tamamını değil, AYT'de direkt kullanılan temel TYT konularını halledip AYT'ye geçmek istiyorum.

AYT'ye geçtikten sonra TYT konu çalışması yapmayı düşünmüyorum. TYT'yi sadece denemelerle ve yanlış analiziyle götürmeyi planlıyorum. Eksik kalan TYT konularına tekrar dönmeyi düşünmüyorum.

Sizce bu strateji mantıklı mı? Bu şekilde ilerleyen ve verim alan var mı?

Görüşlerinizi merak ediyorum.
Bana mantıklı olan tyt bitirmek geliyor. En azından sayısal iseniz tyt mat , fen bitsin. Konuları anlarken eksiklik yaşamayın. Mesela mat problemler atlanabilir her gün çözersiniz 30 soru hallolur. Ama kalan konular bitmeli. Ben tyt sayısal bitirip ayt sayısal geçicem. Geometri napıcam bilmiyorum . Ayt geçince beraberinde tyt türkçe konu çalışcam. Son ay tyt sosyal deneme çözüp işi bitiricem. 15-20 güne bitirmeyi düşünüyorum. Kalan 5-5,5 ay da ayt çalışırım.

Bana mantıklı olan TYT bitirmek geliyor. En azından sayısal iseniz TYT mat, fen bitsin. Konuları anlarken eksiklik yaşamayın. Mesela mat problemler atlanabilir her gün çözersiniz 30 soru hallolur. Ama kalan konular bitmeli. Ben TYT sayısal bitirip AYT sayısal geçeceğim. Geometri ne yapacağım bilmiyorum. AYT geçince beraberinde TYT Türkçe konu çalışacağım. Son ay TYT Sosyal deneme çözüp işi bitireceğim. 15-20 güne bitirmeyi düşünüyorum. Kalan 5-5, 5 ay da AYT çalışırım.

Hocam, benim yaptığım çalışma programına göre şubatta AYT başlayacağım yani TYT konularını Şubata kadar anca bitirmiş olurum. Amacım AYT'ye geç başlamamak. Eğer konular yetişmezse diye düşünüyorum.

Hocam, benim yaptığım çalışma programına göre şubatta AYT başlayacağım yani TYT konularını Şubata kadar anca bitirmiş olurum. Amacım AYT'ye geç başlamamak. Eğer konular yetişmezse diye düşünüyorum.
Şubat , mart, Nisan,mayıs ve hazirandan 15-20 gününüz var. Yetişir mi diye düşünmeyin fazla benimde dahil herkesin yaptığı o hata...
Çalış çalışabildiğin kadar. 4 ay ayt için yeter iyi çalışır isen. Bende sana böyle konuşuyorum bende eksiğim ama mezun tecrübem var. Merak etme. Kafanı çalışmaya ver.