OBS ile kayıt alıyorum ama çok donuyor oynadığım oyunu kayıt alırken. 16 GB RAM var, 16 GB yetmiyor. Windows 11 kullanıyorum. Zaten bilmem ne kadarı tükeniyor. Çok sıkıntı bir durum. RAM takviyesi yapsam her şeyi değiştirmek zorunda kalacağım çünkü anakartım bunları destekliyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Guilty Conscience
Üstün
Ekran kartın NVIDIA ise GeForce Experience kullan zaten direkt. RAM'e neredeyse hiç yük bindirmez çünkü GPU üzerindeki özel çipi kullanıyor. Ya da OBS ekranında sağ tık "Önizlemeyi Etkinleştir" tikini kaldır.
Son düzenleyen: Moderatör:
bubblegum
Başarılı
NVIDIA ekran kartı kullanıyorsanız NVIDIA Geforce Experience var yalnız bildiğim kadarıyla oyun destekli programlarda kayıt açılıyor diye biliyorum yani en azından ben öyle yaşadım.OBS ile kayıt alıyorum ama çok donuyor oynadığım oyunu kayıt alırken. 16 GB RAM var, 16 GB yetmiyor. Windows 11 kullanıyorum. Zaten bilmem ne kadarı tükeniyor. Çok sıkıntı bir durum. RAM takviyesi yapsam her şeyi değiştirmek zorunda kalacağım çünkü anakartım bunları destekliyor.
Guilty Conscience
Üstün
NVIDIA ekran kartı kullanıyorsanız NVIDIA GeForce Experience var yalnız bildiğim kadarıyla oyun destekli programlarda kayıt açılıyor diye biliyorum yani en azından ben öyle yaşadım.
Genelde oyun evet, ama Blender gibi modelleme programlarını da destekliyor.
bubblegum
Başarılı
Hmm tamamdır hocam sağ olun.Genelde oyun evet, ama Blender gibi modelleme programlarını da destekliyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-