Azerbaycan ile İsrail arasındakı yakınlık hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3542
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 531

Azərbaycan ilə İsrail arasındakı yaxınlığa necə baxırsınız?

• Oy verenlerin toplamı
    24
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

3542

Yetkin
Bildiyiniz kimi Azərbaycan ilə ən yaxın ölkələrdən biri İsrail'dir. Həm siyasi, həm də mənəvi cəhətlərə baxanda. X'ə baxanda nə qədər söyüldüyümüzü yəqin çoxunuz bilirsiniz . Onların cavabını bilirik necə baxırlar, necə baxmırlar. Bəs siz bu iki ölkənin arasındakı əlaqəyə necə baxırsınız?

Sebeplerini de söylerseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Hocalı katliamında, Karabağ savaşında Türkiye'nin havası iyiydi maşallah.

Üstelik Filistin zaten katliamcının tarafında.

Oh mis.

Hani en kötü sadece maddi yönden çıkar amacıyla dost gibi görünseydi bir şey denmezdi ancak hem maddi hem de manevi dostlar. Bir tanrıya ya da bir ahirete inanır mısınız inanmaz mısınız bilmem ancak ahiret gerçekse daha hayatı yaşamamış, arkadaşlarıyla oyunlar oynayamamış annesi ve babasıyla doyasıyla vakit geçirememişken ölen 4-5 yaşlarındaki çocukla ahirette hasım düşmektir bu dostluk.

Hocalı katliamında, karabağ savaşında Türkiye'nin havası iyiydi maşallah.

Üstelik filistin zaten katliamcının tarafında.

Oh mis.

Yerel halkın veya hamasın desteklediğine dair bir kaynak var mıdır?

Kardeşimizin düşmanımızı desteklediğimi görmek üzücü. Arz-ı Mevud haritasına eninde sonunda sizi de ekleyecekler. Güney Azerbaycan tehlikede.

Hocalı katliamında, karabağ savaşında Türkiye'nin havası iyiydi maşallah.

Üstelik filistin zaten katliamcının tarafında.

Oh mis.

Aynen kanka, ABD’yi kontrol eden soykırımcıları mı destekleyelim? Hamas beni bağlamıyor, Filistin’in yanındayım. Siz Azerbaycanlılardan da tiksinmeye başladım zaten.

Azerbaycan’ın Rusya’ya bağlanmasını diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi edendim. Rusya'ya bağlanmak meselesini sadece uykunda görürsün.

Bende ermenini destekleyenimi destekleyeyim?

Manevi tarafa baktığımız zaman onlarla 100 yıllardır iç içeyiz.

Kardeşimizin düşmanımızı desteklediğimi görmek üzücü. Arz-ı Mevud haritasına eninde sonunda sizi de ekleyecekler. Güney Azerbaycan tehlikede.

Ne yapalım? Emenileri destekleyenleri mi destekleyelim?

Hocalı katliamını ne çabuk unuttunuz.

Lenin olmasydı sen de Rusya'nın arka bahçesi olurdun.

İsrail Orta Doğu'nun kanseridir hangi amaçla olursa, ne kadar faydalı olursa olsun o devlet ile iyi ilişki kurulması mide bulandırıcı bir şey.

Bizi ayakta tutabilecek olandır. Hem de neden düşmanımın destekçisini destekleyeyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…