Azerbaycan ile İsrail arasındakı yakınlık hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3542
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 531

Azərbaycan ilə İsrail arasındakı yaxınlığa necə baxırsınız?

• Oy verenlerin toplamı
    24
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben Filistin'i destekle demiyorum, İsrail'i destekleme, dost olma diyorum. Yiyin birbirinizi ete para vermeyin ile başlayan bir atasözümüz var bu konuda da gayet uygulanabilir.

Başaka bizi ayakta kim tutacak? Siz'e baksak artık destekleyecek haliniz yok, yangınlar, başka şeyler.

Başaka bizi ayakta kim tutacak? Siz'e baksak artık destekleyecek haliniz yok, yangınlar, başka şeyler.

"İsrail ortadoğunun kanseridir hangi amaçla olursa, ne kadar faydalı olursa olsun o devlet ile iyi ilişki kurulması mide bulandırıcı bir şey."

Cevabı ilk yorumumda verdim zaten konuyu uzatmaya gerek yok. Karakter meselesidir, herkese nasip olmaz.

İsrail'i sevmemek ve desteklememek ≠ Filistin sempatizanı olmak. Ayrıca İsrail soykırımında açlıktan ölen, beşiğinde bombalanan bebeklerin Filistin bağımsızlığında Osmanlı'ya karşı savaştığını düşünmüyorum. Hatta Filistin halkının bayraklarının ne anlama geldiğini düşünecek vakti olduğunu da düşünmüyorum.

Devletlerin dostları yoktur çıkarları vardır.

Ermeninin yanında olanında karakteri olmaz benim gözümde. İsrail benim gözümde daha karakterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ermeninin yanında olanın da karakteri olmaz benim gözümde. İsrail benim gözümde daha karakterli. Soykırım yapanın destekçisine o olsun.

"İsrail'i sevmemek ve desteklememek ≠ Filistin sempatizanı olmak. Ayrıca İsrail soykırımında açlıktan ölen, beşiğinde bombalanan bebeklerin Filistin bağımsızlığında Osmanlı'ya karşı savaştığını düşünmüyorum. Hatta Filistin halkının bayraklarının ne anlama geldiğini düşünecek vakti olduğunu da düşünmüyorum."

Bunu konuşuyorsunuz da Hocalıda ölen o bebekleri destekleyen Filistin halkına ne diyorsunuz?

Vaktin olmadığı yok, konuyu geçiştiriyorsun.

Beni ilgilendirmez ne oluyor orada. Eğer düşmanımı destekliyorsa o benim düşmanım.

Eğer bu yüzden bizden nefret ediyorsanız zor duruma düştüğünüz zaman gelip kapımızı dövmeyin. Yardım ediyoruz, helal ediyoruz ama gidip de arkamızdan konuşmayın. Sizin gibilere ne yardım, ne kardeşlik ne de sevgi lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, konunun başlığı Azerbaycan ile İsrail arasındaki yakınlık üzerine. Karşı taraf bu yakınlıktan hoşlanmadığını ve gerekçesini açıkça belirtmiş. Buna rağmen siz, ısrarla onu köşeye sıkıştırmaya çalışıyorsunuz. O, sorunuza yanıt vermiş ve nedenini açıklamış; bu noktada size düşen eleştirmek değil, anlamaya çalışmaktır. Ayrıca, Azerbaycan dışında hangi dost ülke İsrail’le yakınlık kurarsa kursun, ona yönelik tavrımız da muhtemelen olumlu olmayacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…