Makaleler
1
İyi akşamlar. Azerbaycanda yaşıyorum. Binance P2P yöntemi kullanarak USDT satın alıyoruz biz genelde fakat kredi kartıyla satın alınabiliyor diye biliyorum ama emin değilim. P2P işlemi baya riskli işlem, eğer farklı tanımadığımız kişilerden satın alınırsa çalıntı kredi kartından karta para girme riski büyük. Karşıdakı kişiyi tanımıyoruz bile. Resmi olarak nasıl kendim alabilirim? Exchange işlemi yapabileceğim veya kripto satın alabileceğim siteler var mı?

Not: Ödeme yapacağım site sadece kripto kabul ediyor, kredi kartı kabul etmiyor.

@Recep Baltaş var mı bu konuda bilginiz?

Binance TR önermeyin. TC kimliğim yok.

İyi akşamlar. Azerbaycanda yaşıyorum. Binance P2P yöntemi kullanarak USDT satın alıyoruz biz genelde fakat kredi kartıyla satın alınabiliyor diye biliyorum ama emin değilim. P2P işlemi baya riskli işlem, eğer farklı tanımadığımız kişilerden satın alınırsa çalıntı kredi kartından karta para girme riski büyük. Karşıdakı kişiyi tanımıyoruz bile. Resmi olarak nasıl kendim alabilirim? Exchange işlemi yapabileceğim veya kripto satın alabileceğim siteler var mı?

Not: Ödeme yapacağım site sadece kripto kabul ediyor, kredi kartı kabul etmiyor.

@Recep Baltaş var mı bu konuda bilginiz?

Binance TR önermeyin. TC kimliğim yok.
Azerbaycan'da USDT varlığı almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Kripto Para Borsa Araştırması:
- Binance dışında, Azerbaycan'da faaliyet gösteren diğer kripto para borsalarını araştırın. Örneğin, KuCoin, Gate.io, veya BitPanda gibi uluslararası borsalar kullanılabilir.

2. Hesap Oluşturma:
- Seçtiğiniz borsada bir hesap oluşturun. Kayıt sırasında kimlik doğrulama sürecine dikkat edin. Bazı borsalar, ICO veya AML yasaları gereği kimlik doğrulaması isteyebilir.

3. Ödeme Yöntemi Belirleme:
- Borsanın hangi ödeme yöntemlerini kabul ettiğini kontrol edin. Kredi kartı, banka havalesi veya yerel ödeme yöntemleri olabilir. Eğer yalnızca kripto ile ödeme yapılıyorsa, önce başka bir yöntemle kripto almanız gerekebilir.

4. Kripto Cüzdan Edinme:
- Kripto varlıklarınızı güvenle saklamak için bir cüzdan oluşturun. Donanım cüzdanları veya yazılım cüzdanları arasından seçim yapabilirsiniz.

5. Alım Yapma:
- Seçtiğiniz borsada USDT alımı gerçekleştirin. Eğer kripto cüzdanı kullanıyorsanız, cüzdan adresinizi doğru girdiğinizden emin olun.

6. Transfer ve Güvenlik:
- USDT’yi borsa cüzdanından kişisel cüzdanınıza transfer edin. Bu işlem, varlıklarınızı daha güvenli hale getirecektir.

Bu adımları izleyerek USDT varlığını güvenli bir şekilde edinebilirsiniz. Eğer hâlâ belirsizlik veya ek bir bilgiye ihtiyacınız varsa, daha fazla detay için lütfen Rufiq ile iletişime geçin.