Yer
Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi
Fenerbahçe başkanlık yarışına tanıdık bir isim katıldı. Aziz Yıldırım iddialara göre Fenerbahçe adına başkan adayı. Teknik direktör olarak ise Aykut Kocaman ile anlaştı. Fenerbahçe'yi 1 sezon şampiyon yaptıktan sonra 2027 seçimlerinde başka bir başkana takımı vereceği söyleniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aziz Yıldırım ilk olarakgitsin bunaması olmadığına dair rapor alsın. Çünkü son yıllardaki bütün konuşmaları net olarak ben bunadım der gibi. Ayrıca 10 yıldır teknik direktörlük yapmamış adamı da teknik direktör seçmesi ne kadar futboldan anlamadığını gösterir.

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye ihtiyacı yok ama Fenerbahçe'nin net karar alabilen bir kahramana ihtiyacı var. Aziz Yıldırım yaş tahtaya basmaz, vardır bir bildiği.

Ben şahsen kazanmasını isterim.

Efsane bAŞKan Haciz Yıldırım başkan olduğundan beri Fenerbahçe:

13 Lig şampiyonluğu - > 19 Şampiyonluk
4 ZTK - > 6 ZTK ( süt kupası he)

Galatasaray:
11 lig - > 21 lig
11 ZTK - > 17 ZTK
0 UEL - > 1 UEL
0 SC-> 1 SC

Beşiktaş:
11 lig - > 15 lig
4 ZTK - > 9 ZTK

Ayriyetten Fenerbahçe:

Koca kulübü devlete karşı düşürüp; Beşiktaş, Bursa gibi diğer takımların incelemesi olmasaydı küme düşürülmesine sebep olacaktı.

Getirin oradan kulübe 600M borç takan haciz yıldırımı. Zira 10 yıldır başkan değil sözde Fener efsanesi ama 1 gün bile destek olmadı başkanlıktan sonra.

Ayriyetten Fenerbahçe:

Koca kulübü devlete karşı düşürüp; Beşiktaş, Bursa gibi diğer takımların incelemesi olmasaydı küme düşürülmesine sebep olacaktı.
Dostum farkındaysan bu adam Fethullahçılar yüzünden hapis yattı. Eğer Aziz Yıldırım, Aziz Yıldırım olmasaydı ya başınız ağrıyacaktı ya da adınız bugün FETÖ'cüye çıkacaktı. Bence camia olarak ayıp ediyorsunuz.