Aziz Yıldırım, yeniden Fenerbahçe başkanı!

Adam 0 vaat ve surekli ona buna sallayarak baskan secildi. Bu sene hicbir sey olmayacagindan adim gibi eminim zira hic hazirlanmamis da transfer icin gittikleri isimlerin hepsi de Saran yonetiminin konusmayi ilerletip karari baskan adaylarina biraktiklari isimler. Gecmis olsun. Ben GS'nin de bu yil tutmayacagini dusunuyorum Besiktas biraz aklini kullanip iyi transferler yaparlarsa sampiyon olabilir hocalari iyi.

Parayla alınacak. Adam servetimi koydum geliyorum diyor. Bunun yanı sıra satılacak tonla oyuncumuz var. Onlardan aldığımız gelirlerle zaten Suarez dışı hepsini alırdık. Suarezi de oradan buradan toplardık, başkan da eklerdi öyle alırdık. İmkansız bir şey yoktu.

En kötü ihtimalle 2.lik yarışındaki en büyük rakibimsin, nereye etkilemeyecek kral açıklar mısın?

Aziz o konuda iyi ilerledi, Muriqi ve Guirassy transferleri bitmiş. Hakan Safi çok Fenerbahçeli'yse bu anlaştıklarını kendi cebinden ödeyip takıma getirsin, madem büyük Fenerli.

Öyle bir olay yok kardeş, çık o kafadan. Öyle kafana göre kendi paranı kulübe koyamıyorsun bitti o dönemler.

En kötü ihtimalle 2.lik yarışındaki en büyük rakibimsin, nereye etkilemeyecek kral açıklar mısın?
Bu şekilde bakarsan etkiler fakat senin söylemin bu şekilde değil.

Tecavüzcü Greenwood'u izlemektense Galatasaray taraftarı olurum daha iyi.
Bu bir Fenerbahçelinin diyeceği bir şey. Yoksa Fenerbahçe Greenwood çekti diye Beşiktaşı bırakıp Galatasaraylı mı olacaksın?

Öyle bir olay yok kardeş, çık o kafadan. Öyle kafana göre kendi paranı kulübe koyamıyorsun bitti o dönemler.
Sponsorluk alırım loca olarak, parasını 250 milyon gösterir alırım. Kitabına uydurmak istersen çok yolu var.

Kardeş daha önce yapıldı gene yapılıyor. Ali Koç 80 milyon euro hibe etti kulübe. Aziz Yıldırım'ın cebinden para vermemek için söylediği her şeye dümdüz inanmamak lazım.

Koymaya koyabiliyorsun da Fenerbahce'nin Atasehir projesinden cok buyuk bir geliri olacak uzerine Murat Ulker de alacaklarini birakti bu yaz tam para harcanabilecek yazdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
20 yıllık Aziz Yıldırım döneminde GS:

10 Süper Lig kupası
6 Türkiye Kupası
4 Süper Kupa
1 UEFA Kupası
1 UEFA Süper Kupası

Şunu yabancı birisine göstersen adamı GS tarihinin en iyi başkanı ilan eder. Realiteye geçince FB başkanı olup, bir de efsane başkan çekiliyor. Tabii bu dönemlerde Fener küçükleşip tek derdi GS'yi yenmek olunca şaşırmıyor insan. Bugün de kongrede 6-0 övüntüsü vardı ne de olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…