- Makaleler
- 62
Hakan Safi'nin kazanamayacağını düşünüyordum zaten. Adam televizyonda reklam bile verdi. Aziz kolunu oynatmadan 2 kat oyla başkanlığı aldı. 
Sayısız facia ve faciaların yanında kazandıklarını sandıklarını Süper Lig...20 yıllık Aziz Yıldırım döneminde GS:
10 Süper Lig kupası
6 Türkiye Kupası
4 Süper Kupa
1 UEFA Kupası
1 UEFA Süper Kupası
![]()
Tecavüzcü Greenwood'u izlemektense Galatasaray taraftarı olurum daha iyi.Fenerbahçemize geçmiş olsun. Mason Greenwood, Luis Suarez, Hakan Çalhanoğlu, Merih Demiral izlemek varken Aykut Kocaman'ın berbat futbolunu izleyeceğiz. Sonumuz şampiyonluk olacaksa ona da razıyız fakat hiç sanmıyorum.
Bildiğim kadarıyla Fenerbahçeli değilsin zaten, bu yüzden Fenerbahçe'nin yapacağı transfer seni çok da ilgilendirmez gibi. Mason Greenwood tecavüzcü müydü olayına da girmeyeceğim boş yere uzayacak bir mevzu.Tecavüzcü Greenwood'u izlemektense Galatasaray taraftarı olurum daha iyi.
Fenerbahçemize geçmiş olsun. Mason greenwood, luis suarez, hakan çalhanoğlu, merih demiral izlemek varken Aykut Kocaman'ın berbat futbolunu izleyeceğiz. Sonumuz şampiyonluk olacaksa ona da razıyız fakat hiç sanmıyorum.