Yer
Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi
Fenerbahçe'nin Rize karşısındaki puan kaybı sonrası yapılan divan kurulu toplantısında Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkanı Aziz Yıldırım, yaptığı konuşmada Sadettin Saran'ın yaptığı transferler hakkında eleştiride bulundu.

Sadettin Saran, ara transfer döneminde Sidiki Cherif, N'Golo Kanté ve Matteo Guendouzi'yi transfer etmişti. Başkan değişti. Tüm 11 baştan sona yeniden yapılandırıldı. Yeni hoca getirildi. Peki bu takım neden bu durumda hala? Hangi konuda hata yapıyor ve en kritik anlarda puan verebiliyor?

Haciz yıldırımcılar kadar komik topluluk yok.

Mourinho getirttin kulübün sistemini mahvettin.
Gelmiş 35-37 yaşında adam alınmaz diyor git Lewa al diyor.
Kendisi gelmiş başkasına laf ediyor. Kendisini bilen bilir. Sakat adama sırf BJK istiyor diye yüklü para girmişti. Onu geçtim Vardar'a elenirkenki kadroya bakmak yeterli. O elenmeyle yüklü parada Soldado ve Jensen çekmişti. Sonuç bir de onlara tonla para ödendi. Gelip nerede laf söylüyorsa en beterini o yaptı kısaca.

Aziz Yıldırım kendini bu kulübün efsane başkanı sanıyor da kendisi bu takımın görebileceği en kötü başkanlardandır. O paralarla bunu herkes yapardı. Tabii bir de FB başkanı olunca ve olmayınca desteği var. Allah razı olsun 2018'den beri 1 tane yardımını görmedi bu kulüp.

Tek sevindiğim nokta konge üyelerinde aziz karşıtı tonla insan var ki bir daha ona katlanmayacağız.

Haciz yıldırımcılar kadar komik topluluk yok.

Mourinho getirttin kulübün sistemini mahvettin.
Gelmiş 35-37 yaşında adam alınmaz diyor git Lewa al diyor.
Kendisi gelmiş başkasına laf ediyor. Kendisini bilen bilir. Sakat adama sırf BJK istiyor diye yüklü para girmişti. Onu geçtim Vardar'a elenirkenki kadroya bakmak yeterli. O elenmeyle yüklü parada Soldado ve Jensen çekmişti. Sonuç bir de onlara tonla para ödendi. Gelip nerede laf söylüyorsa en beterini o yaptı kısaca.

Aziz Yıldırım kendini bu kulübün efsane başkanı sanıyor da kendisi bu takımın görebileceği en kötü başkanlardandır. O paralarla bunu herkes yapardı. Tabii bir de FB başkanı olunca ve olmayınca desteği var. Allah razı olsun 2018'den beri 1 tane yardımını görmedi bu kulüp.

Tek sevindiğim nokta konge üyelerinde aziz karşıtı tonla insan var ki bir daha ona katlanmayacağız.
En kötü dediğin başkan bu kulübe şampiyonluk gösterdi. En kötüsü buysa eğer ben kabulüm buna. Mourinho konusuna gelirsek adamın önü açılmadı. 11'i geçtim yedek kulübesinde şov yapacak imkanı yok. Leventle mi geri dönüş yapacak maçlarda?
Kendi yapmış ki aynı hataya Sadettin Saran düşmesin diye uyarıyor. Ali Koç'un bir para sıkıntısı yok. Peki o ne yapabildi 7 yılda? Doğru dürüst şampiyonlar ligi yüzü görmedik onun yüzünden.

En kötü dediğin başkan bu kulübe şampiyonluk gösterdi. En kötüsü buysa eğer ben kabulüm buna. Mourinho konusuna gelirsek adamın önü açılmadı. 11'i geçtim yedek kulübesinde şov yapacak imkanı yok. Leventle mi geri dönüş yapacak maçlarda?
Kendi yapmış ki aynı hataya Sadettin Saran düşmesin diye uyarıyor. Ali Koç'un bir para sıkıntısı yok. Peki o ne yapabildi 7 yılda? Doğru dürüst şampiyonlar ligi yüzü görmedik onun yüzünden.
Gören de sanacak Fenerbahçe UCL takımı. Kulübün ömrü hayatında bir gördüğü Çeyrek final onu da papağan gibi tekrarlıyor.

Fener' in de bir bütçesi var. Ne dediyse alındı ilk sene. 2. senesinde Asensio yerine Rafa Silva huysuzunu istiyordu. Gelinen noktada Benficada Rafayı istemiyor. 14 yabancı kuralı olan yerde sen de haklısın ilk 11'i de yedekleri de fulleyeceğiz. Santraforda onca alternatif arasında Nesyri isteyen kendisi. Maximin, Kostic isteyen kendisi.

Süper başkan vallahi en çok GS şampiyonluğu gören başkan.

Ali'den dolayı göremedik diyor sanırsın bana onun öncesinde gidiyordun. Bu takım en son ne zaman gitmiş UCL'ye?

Gören de sanacak Fenerbahçe UCL takımı. Kulübün ömrü hayatında bir gördüğü çeyrek final onu da papağan gibi tekrarlıyor.

Fener'in de bir bütçesi var. Ne dediyse alındı ilk sene. 2. senesinde asensio yerine rafa silva huysuzunu istiyordu. Gelinen noktada benficada rafayı istemiyor. 14 yabancı kuralı olan yerde sen de haklısın ilk 11'i de yedekleri de fulleyeceğiz. Santraforda onca alternatif arasında nesyri isteyen kendisi. Max'imin, kostic isteyen kendisi.

Süper başkan vallahi en çok GS şampiyonluğu gören başkan.

Ali'den dolayı göremedik diyor sanırsın bana onun öncesinde gidiyordun. Bu takım en son ne zaman gitmiş UCL'ye?

Bütçeyi neden düşünüyorsun? Bütçeyi düşünecek kişi varsa oda başkandır. Eğer bir futbolcuya para ödeyemiyorsa başkanlığa adaylığını koymayacak. Buradan kaybediyoruz başkanla birlikte bizde bütçeyi düşünüyoruz. Ali koç'un vizyonuna gel bakalım. Arda güler için dediklerini hepimiz biliyoruz. Zorla aldı Arda'yı. Ama gel gör ki arda şu an kök söktürüyor. Taraftar nesyri yerine gyökeres'i istedi. Nesyri gibi sadece kafa golü atabilen oyuncuyu çekti sadece bir sezon işe yaradı. Gyökeres'i çekse belki de şu an liderdik. Peki ya abdülkerim için? İstemedi ‘o kadar para verilir mi' dedi. Adam şu an oldukça başarılı bir stoper. ‘dzeko var, nesyri var, cenk var osimhen nerede oynayacak?' diyen yöneticileri yanında barındıran bir adam sence başarılı mıydı?

Bütçeyi neden düşünüyorsun? Bütçeyi düşünecek kişi varsa oda başkandır. Eğer bir futbolcuya para ödeyemiyorsa başkanlığa adaylığını koymayacak. Buradan kaybediyoruz başkanla birlikte bizde bütçeyi düşünüyoruz. Ali koç'un vizyonuna gel bakalım. Arda güler için dediklerini hepimiz biliyoruz. Zorla aldı Arda'yı. Ama gel gör ki arda şu an kök söktürüyor. Taraftar nesyri yerine gyökeres'i istedi. Nesyri gibi sadece kafa golü atabilen oyuncuyu çekti sadece bir sezon işe yaradı. Gyökeres'i çekse belki de şu an liderdik. Peki ya abdülkerim için? İstemedi ‘o kadar para verilir mi' dedi. Adam şu an oldukça başarılı bir stoper. ‘dzeko var, nesyri var, cenk var osimhen nerede oynayacak?' diyen yöneticileri yanında barındıran bir adam sence başarılı mıydı?

"Eğer bir futbolcuya para ödeyemiyorsa" heh işte bunu haciz yaptı. Sonuç aday olabilecek yüzü bulabiliyor.

Böylesine vizyonsuz bir adamın hacizin ilk seneleri ve son seneleriyle aynı performans göstermesi bence takdire şayan.