mutlupide
Başarılı
- Makaleler
- 1
Okul maili sorması açılmadığı anlamına geliyor hocam, kendi mailiniz ile giriş yapmışsınız ama o aslında siteye bir giriş değil. Bu site sadece belirlenmiş kurumsal mail adresleri ile erişime izin veriyor. Hala aynı hatayı alıyorsanız destek talebi açın.Kendi mailimle girmeye çalışırken açılmıştı ve okul maili adres falan sormuştu. Yazmıştım onda da hata vermişti.
Kendi mailimle girmeye çalışırken açılmıştı ve okul maili adres falan sormuştu. Yazmıştım onda da hata vermişti.Kendi mailinizle denemiş olmanız bu hatayı tetiklemiş olabilir zira burası yalnızca geçerli bir .edu.tr ya da üniversiteye ait kurumsal e-posta adresi ile çalışır. Hata devam ederse bir doğrulama yapmanız gerekebilir. Eğer 2–3 gün geçmesine rağmen hata devam ederse destek sayfası üzerinden talep açın veya UNiDAYS ile öğrenci belgesi yükleyin.
Okul maili sorması açılmadığı anlamına geliyor hocam, kendi mailiniz ile giriş yapmışsınız ama o aslında siteye bir giriş değil. Bu site sadece belirlenmiş kurumsal mail adresleri ile erişime izin veriyor. Hala aynı hatayı alıyorsanız destek talebi açın.Kendi mailimle girmeye çalışırken açılmıştı ve okul maili adres falan sormuştu. Yazmıştım onda da hata vermişti.
Okul maili sorması açılmadığı anlamına geliyor hocam, kendi mailiniz ile giriş yapmışsınız ama o aslında siteye bir giriş değil. Bu site sadece belirlenmiş kurumsal mail adresleri ile erişime izin veriyor. Hala aynı hatayı alıyorsanız destek talebi açın.
Hocam en sağlıklısı her zaman okul mailidir, çözmenize sevindim.Şimdi hem okul hem kendi mailimin Microsoft hesabıyla girmeye çalıştım ve kendi mailim oldu bu sefer galiba ama okula mail atmıştım onlar düzeltmiş olabilir. Önceden okul maili sormuştu ama o adres sorulan kısımda sormamıştı. Bu sefer yine de okul mailimi yazdım ve oldu.