Argonaut 1 Üyecik Katılım 7 Ağustos 2026 Mesajlar 6 Beğeniler 1 Yer Ankara Dün 22:18 #1 Azure Linux'un daha önceden Windows Linux çekirdek hizmetlerinden farklı olduğunu okudum. Linux uzmanları bu konuda ne düşünüyor?
Azure Linux'un daha önceden Windows Linux çekirdek hizmetlerinden farklı olduğunu okudum. Linux uzmanları bu konuda ne düşünüyor?
Geraltın kılıcı 63 Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.660 Çözümler 19 Beğeniler 3.801 Yer Cintra Dün 22:22 #2 Argonaut dedi: Azure Linux'un daha önceden Windows Linux çekirdek hizmetlerinden farklı olduğunu okudum. Linux uzmanları bu konuda ne düşünüyor? Genişletmek için tıkla... Olsun diye yapılmış bir şey bence.
Argonaut dedi: Azure Linux'un daha önceden Windows Linux çekirdek hizmetlerinden farklı olduğunu okudum. Linux uzmanları bu konuda ne düşünüyor? Genişletmek için tıkla... Olsun diye yapılmış bir şey bence.
Bubbles 7 Çalışkan Katılım 10 Nisan 2026 Mesajlar 87 Beğeniler 59 Dün 22:47 #3 Ben uzman değilim ama bunu kendi sunucularında çalışsın diye üretmişler bence.
TerabyteForever 10 Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 479 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 836 Yer Istanbul, Turkiye 21 dakika önce #4 Elmayla armutu kiyasliyorsun, herhalde duydugun kaynak yapay zeka falandi. Birisi bir Linux dagitimi olan Azure Linux, digeri ise Windows cekirdegini kullanarak Linux uygulamalari calistirmani saglayan WSL.
Elmayla armutu kiyasliyorsun, herhalde duydugun kaynak yapay zeka falandi. Birisi bir Linux dagitimi olan Azure Linux, digeri ise Windows cekirdegini kullanarak Linux uygulamalari calistirmani saglayan WSL.