Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
B450 anakartlar AM4 anakartlar uyar 5600 ile.
ASUS TUF B450M-Plus II anakartıma R5 5600 takılır mı?
Takılır, görüntü vermesi için BIOS'un güncel olması gerekir.
Güncel sürümler 4XXX ile başlıyor, R5 5600 için anakartın sitesinde 3211 olarak belirtilmiş, güncel olması şart değil gibi.Takılır, görüntü vermesi için BIOS'un güncel olması gerekir.
@Caner Uncu, hangi BIOS sürümü geleceğini bilemeyiz, belki samanlıktan bir kart çıkarıp verecekler, belki arkadaş bu kartı kullanıyor ve BIOS güncellemedi, ya da ikinci el alacak, kartın BIOS'u 0309 işlemci 3211 istiyor, arada 10 sürüm var, ben bunu bilirim raftaki ürün belki son sürüm BIOS ile gelir onu bilemem.
Son düzenleme:
@Caner Uncu, hangi BIOS sürümü geleceğini bilemeyiz, belki samanlıktan bir kart çıkarıp verecekler, belki arkadaş bu kartı kullanıyor ve BIOS güncellemedi, ya da ikinci el alacak, kartın BIOS'u 0309 işlemci 3211 istiyor, arada 10 sürüm var, ben bunu bilirim raftaki ürün belki son sürüm BIOS ile gelir onu bilemem.
Hocam işlemciyi değiştireceğim değiştirmeden son sürüm BIOS Update'i mi yapmam gerekiyor tam anlamadım.
Hocam işlemciyi değiştireceğim değiştirmeden son sürüm BIOS Update'i mi yapmam gerekiyor tam anlamadım.
İşlemci 3211 BIOS versiyonu ile çalışıyor, BIOS'tan bakın bu sürüm veya daha yüksek bir sürümdeyse gerek yok, daha düşük bir sürümse BIOS güncellemeniz gerekir.
Benim önerim siz son sürüme güncelleyin garanti olsun.
İşlemci 3211 BIOS versiyonu ile çalışıyor, BIOS'tan bakın bu sürüm veya daha yüksek bir sürümdeyse gerek yok, daha düşük bir sürümse BIOS güncellemeniz gerekir.
Benim önerim siz son sürüme güncelleyin garanti olsun.
Tamamdır almadan önce güncellerim yine garanti olsun teşekkürler hocam.