Adem.bado Uzman Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 15 Beğeniler 9 10 Mart 2025 #1 Anakartım Gigabyte B450M H, bu anakart ile AK400' ü tam uyumlu çalıştırabilir miyim? Dijital ekranı çalışır mı? Varsa başka önerileriniz alabilirim, teşekkürler.
Anakartım Gigabyte B450M H, bu anakart ile AK400' ü tam uyumlu çalıştırabilir miyim? Dijital ekranı çalışır mı? Varsa başka önerileriniz alabilirim, teşekkürler.
Çözüm Recep Baltaş 10 Mart 2025 Anakartınızda söz konusu iç USB bağlantısından iki tane var. Kullanma kılavunuza bakabilirsiniz. Anakartın kutusunda olmalı.
Anakartınızda söz konusu iç USB bağlantısından iki tane var. Kullanma kılavunuza bakabilirsiniz. Anakartın kutusunda olmalı.
6 6191 Uzman Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 998 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 833 10 Mart 2025 #2 %90 ihtimalle dijital ekran anakartın USB soketinden güç alıyorlardur. Kendi driveri ile çalışır. Anakart ile bir ilgisinin olduğunu sanmıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2025 Artı 0 Eksi
%90 ihtimalle dijital ekran anakartın USB soketinden güç alıyorlardur. Kendi driveri ile çalışır. Anakart ile bir ilgisinin olduğunu sanmıyorum.
KS KS Adem.bado Uzman Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 15 Beğeniler 9 10 Mart 2025 #3 6191 dedi: %90 ihtimalle dijital ekran anakartın USB soketinden güç alıyorlardur. Kendi driveri ile çalışır. Anakart ile bir ilgisinin olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş'ın kurulum videosunu izledim ama bende jUSB portu yok. Sadece videodaki ile aynı CPU_FAN bağlantısı var anakartımda. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2025 Artı 0 Eksi
6191 dedi: %90 ihtimalle dijital ekran anakartın USB soketinden güç alıyorlardur. Kendi driveri ile çalışır. Anakart ile bir ilgisinin olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş'ın kurulum videosunu izledim ama bende jUSB portu yok. Sadece videodaki ile aynı CPU_FAN bağlantısı var anakartımda.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 10 Mart 2025 #4 Anakartınızda söz konusu iç USB bağlantısından iki tane var. Kullanma kılavunuza bakabilirsiniz. Anakartın kutusunda olmalı. Artı 0 Eksi Çözüm
Anakartınızda söz konusu iç USB bağlantısından iki tane var. Kullanma kılavunuza bakabilirsiniz. Anakartın kutusunda olmalı.