8898

Üstün
Açılış Hamlesi
Merhaba, 4 pin RGB desteği bulunan ASUS TUF B450M Plus Gaming anakartım var. 3 pinli fan var. Işıklarını yakmam imkansız mı? Hiçbir dönüştürücünün buna uyumlu olduğunu görmedim. Işıksız mı yanacak?

Merhaba, 4 pin RGB desteği bulunan ASUS TUF B450M Plus Gaming anakartım var. 3 pinli fan var. Işıklarını yakmam imkansız mı? Hiçbir dönüştürücünün buna uyumlu olduğunu görmedim. Işıksız mı yanacak?

Portların voltajları farklı. Yakman zor. Kasada ayrıca bir RGB kontrolcüsü varsa dönüştürücü yardımıyla ona bağlayabilirsin.

Portların voltajları farklı. Yakman zor. Kasada ayrıca bir RGB kontrolcüsü varsa dönüştürücü yardımıyla ona bağlayabilirsin.

Spec 05 kasam var keşke almasaydım zamanında.

Takılır ama linkteki gibi aparat lazım. Anakart üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Hocam yurt dışında bulunabilir mi daha ucuza, bayağı pahalı geldi bana.

Diğer ışık elemanları kaç pin bağlantıya sahip? Ona göre bir kontrolcü ve ARGB'ye çevirecek aparat önerelim.

Corsair'in stok fanları var 2 tane diğerleri SATA'dan güç alıyor bir tek RGB bağlantıya sahip bu (https://www.vatanbilgisayar.com/zalaman-120mm-1200rpm-sonsuzluk-efektli-argb-kasa-fani.html) var.

@8898 bakmak lazım. Elbette bulunma ihtimali var. Bir de vergi olayına bakmak lazım.
150-200 liraya bulunur, 100 lira da kargo eklenir diye düşündüm.