Kendin al tak, sakın böyle bir hataya düşme.
Detaylar
Kim cevapladı?Nerede yasiyorsun hocam forumdan biri gelsin beles taksin, anakart montajina 2.5K mi verilir kafayi mi siyirdiniz? PRO-VDH modeli 3K'ya var internette.
KKubilay
Uzman
Hocam izmirde yaşıyorum ama şehirden 60 kilometre uzaktayım. Kendim takmayı deneyeceğim videolara bakarak.Nerede yasiyorsun hocam forumdan biri gelsin beles taksin, anakart montajina 2.5K mi verilir kafayi mi siyirdiniz? PRO-VDH modeli 3K'ya var internette.
Takarsiniz zor degil o kadar.Hocam izmirde yaşıyorum ama şehirden 60 kilometre uzaktayım. Kendim takmayı deneyeceğim videolara bakarak.
Geraltın kılıcı
Üstün
Nereden?
KKubilay
Uzman
Akakce.com üzerinden dedi veya sizin istediğiniz yerden sipariş ederim dedi.
Geraltın kılıcı
Üstün
Efendim, adam dolandırıcı.Akakce.com üzerinden dedi veya sizin istediğiniz yerden sipariş ederim dedi.
pawEn
Üstün
Bunun icin ayri bir konu acmak daha cok kisiye duyurmana yardimci olabilir. B550 anakart konusundansa Izmir bilgisayarci tarzi bir konu daha cok hitap eder bilgisi olanlara.Eğer kendim kuramazsam İzmir'de yaşayan arkadaşlar bildiğiniz iyi bir bilgisayarcı var mı? Vatan bilgisayar gibi yerler montaj hizmeti verir mi?
Ayrıca ileride de kendi işini görürsün takmayi ogrenirsen. Ben olsam önce bir denerim, montajla alakali yardimda alirim forumdan. Hic olmuyorsa gider onerilen (isini hakkiyla yapan) bilgisayarcilardan birine yaptiririm.
Yeni konular
-
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-