İyi günler, bilgisayarımda hâlihazırda giriş seviyesi bir SSD bulunuyor. Oyun için HDD kullanıyorum fakat artık oyunların yüklenme süresi çok uzun gelmeye başladı. Sadece oyun için kullanacağım 1 TB SSD arıyorum. Bütçem 4.000 TL ve çok üstüne çıkmayı düşünmüyorum. SSD’nin yanına soğutucu da alacağım. Anakartım (B550M K) ve işlemcim (R5 5600) PCIe 4.0 destekliyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.000 TL
Kioxia Heatsink bakın.İyi günler, bilgisayarımda hâlihazırda giriş seviyesi bir SSD bulunuyor. Oyun için HDD kullanıyorum fakat artık oyunların yüklenme süresi çok uzun gelmeye başladı. Sadece oyun için kullanacağım 1 TB SSD arıyorum. Bütçem 4.000 TL ve çok üstüne çıkmayı düşünmüyorum. SSD’nin yanına soğutucu da alacağım. Anakartım (B550M K) ve işlemcim (R5 5600) PCIe 4.0 destekliyor.
Aynı fiyata Pro varken bakılmaz.Kioxia Heatsink bakın.
3.900'e iyiymiş, 4.100TL göründüğü için es geçmiştim.
Tabii ki gerek var. Her SSD için gerekiyor. Gitmeden önce mağaza stoklarını kontrol edebilirsiniz ürün sayfasindan.Sizce SSD soğutucusu almama gerek var mı bu model için? Vatan bayiisinde varsa bugün gidip alacağım.
Sizce SSD soğutucusu almama gerek var mı bu model için? Vatan bayiisinde varsa bugün gidip alacağım.
Enermax ESC001-R SSD Soğutucu Bloğu
Enermax’ın M.2 soğutucusu, tasarımı sayesinde hem çift taraflı hem de tek taraflı M.2 SSD’leri soğutma imkanı sunar. PlayStation 5 ile uyumludur.
Bu iş görür.![]()
Enermax ESC001-R SSD Soğutucu Bloğu
Enermax’ın M.2 soğutucusu, tasarımı sayesinde hem çift taraflı hem de tek taraflı M.2 SSD’leri soğutma imkanı sunar. PlayStation 5 ile uyumludur.www.gaming.gen.tr
Amazon üzerinde kargo bedava.
Yeni konular
-
-
-
Colorful B650M-E Pro sistem BIOS ayarı sonrası açılmıyor
- Grace Peace Homelander
-
-
-
HP Victus'ta açılışta USB takma çıkarma sesleri gelmesi sorunu
- Dolapdereli Sabri