Merhaba, ekran kartı alacagım ve 580'in performansını gorunce biraz daha yakınlasma kararı aldim. 6700XT ikinci el kfg yok, diğerleri sıfır. Hangisi alınır? Teknolojiye bakmıyorum tamamen native takılıyorum genelde ETS 2, Forza 5 CS gibi oyunlar oynarım. 1080p oynayacagım R5 5600 islemcim 550W PSU var. PSU degisebilir sorun yok hangisi daha uzun omurlu ve ileride satılabilirliği olur? AMD'nin driver problemlerinden dolayı 8 GB 4060 da cazip geliyor fakat VRAM problemi kafamı ağrıtır gibi.
Detaylar
Kim cevapladı?Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Ben bugun B580 tercih ettim. RX6700XT'yi karsilastirmaya katmazsak bence fiyat performans acisindan Intel, diger ikisinden daha iyi bir secenek.
Driver olarak daha tam optimize oldu mu?Ben bugun B580 tercih ettim. RX6700XT'yi karsilastirmaya katmazsak bence fiyat performans acisindan Intel, diger ikisinden daha iyi bir secenek.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Henuz kullanmadim. Bugun siparis verdim. Arastirmalarima gore soyledim dediklerimi. Bence optimizedir cunku internette kartla ilgili bir tane kotu yorum gormedim. Sikinti olsaydi yazan olurdu elbette. Ayrica cikali 1 yil olmus. Sorunlar cozulmustur diye dusundum. Bir de ARC750 ilk ciktiginda ciddi onyargi vardi ama Intel bu onyargiyi kirmis gibi duruyor. Bence driver sorunu falan olacagini sanmam.
Henuz kullanmadim. Bugün sipariş verdim. Arastirmalarima gore soyledim dediklerimi. Bence optimizedir cunku internette kartla ilgili bir tane kotu yorum gormedim. Sikinti olsaydi yazan olurdu elbette. Ayrica cikali 1 yil olmus. Sorunlar cozulmustur diye dusundum. Bir de ARC750 ilk ciktiginda ciddi ön yargı vardi ama Intel bu onyargiyi kirmis gibi duruyor. Bence driver sorunu falan olacagini sanmam.
3070 alınır mı? Hepsinden guclu 550W sınır gibi kalır 524W civarı veriyor 12v kanalından kart yukte 220W cekiyor islemcim 65W TDP'si var.