W wisdom Gelişen Katılım 31 Ağustos 2025 Mesajlar 10 Çözümler 1 Beğeniler 1 31 Ağustos 2025 #1 Yeni topladığım sistemde BIOS ekranında M.2 SSD görünmüyor, ne yapmam lazım? Anakart MSI Pro B650M-B Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2025
Çözüm W W wisdom 31 Ağustos 2025 SSD yi takamamışım kafayı yicem gözümden yaş geldi gözüküyor şimdi vaktini ayıran herkese çok teşekkür ederim
SSD yi takamamışım kafayı yicem gözümden yaş geldi gözüküyor şimdi vaktini ayıran herkese çok teşekkür ederim
2 25692 Becerikli Katılım 16 Ağustos 2025 Mesajlar 159 Çözümler 2 Beğeniler 55 31 Ağustos 2025 #21 wisdom dedi: AHCI şu an. SSD'nin yuvaya tam mı oturması lazım yoksa böyle az dışarıda mı kalması lazım? Birkaç video izledim onların ki tam oturuyordu. Genişletmek için tıkla... Evet flash ile cekince biraz pinler gozukur normali budur fakat biraz fazla gibi geldi seninki. SSD'yi söküp yeniden 30 derece eğimle takip hafif yoklayin otursun iyice AHCI modda kalsin o ayarda. Artı 0 Eksi
wisdom dedi: AHCI şu an. SSD'nin yuvaya tam mı oturması lazım yoksa böyle az dışarıda mı kalması lazım? Birkaç video izledim onların ki tam oturuyordu. Genişletmek için tıkla... Evet flash ile cekince biraz pinler gozukur normali budur fakat biraz fazla gibi geldi seninki. SSD'yi söküp yeniden 30 derece eğimle takip hafif yoklayin otursun iyice AHCI modda kalsin o ayarda.
KS KS W wisdom Gelişen Katılım 31 Ağustos 2025 Mesajlar 10 Çözümler 1 Beğeniler 1 31 Ağustos 2025 #22 SSD yi takamamışım kafayı yicem gözümden yaş geldi gözüküyor şimdi vaktini ayıran herkese çok teşekkür ederim Artı 0 Eksi Çözüm
SSD yi takamamışım kafayı yicem gözümden yaş geldi gözüküyor şimdi vaktini ayıran herkese çok teşekkür ederim
2 25692 Becerikli Katılım 16 Ağustos 2025 Mesajlar 159 Çözümler 2 Beğeniler 55 31 Ağustos 2025 #23 wisdom dedi: SSD'yi takamamışım kafayı yiyeceğim gözümden yaş geldi gözüküyor şimdi vaktini ayıran herkese çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Ne demek. Sevindim sorunun düzelmesine Artı 0 Eksi
wisdom dedi: SSD'yi takamamışım kafayı yiyeceğim gözümden yaş geldi gözüküyor şimdi vaktini ayıran herkese çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Ne demek. Sevindim sorunun düzelmesine