voiderian

Çalışkan
Merhaba, CS2'de daha akıcı bir performans almak istiyorum. Şu an 140-220 arasında gidip gelen bir performansım var. Özellikleri şöyle kasanın:

Anakart: MSI Pro B650M-B (MS-7E28)
İşlemci: AMD Ryzen 7 9700X
Ekran Kartı: Asus TUF Gaming RTX 3060 V2 OC 12GB
Ram: G Skill F5-6000 2x16GB DDR5 Ram
SSD: Kingston SNV2S1000G

İşlemci sıcaklığı 82'leri görüyor sanırım. Sıvı soğutma modelini bilmiyorum ama sıvı soğutma da var.

Bu sistemde, CS2'de fark yarattıracak ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci güzel işlemciyi değiştirmeye gerek yok bütçeniz nedir bütçeye göre öneri yapalım.
işlemci soğutucusu ve ekran kartı güncellemesi iyi olur bu sisteme eğerki sıvı soğutmanız yetersiz ise soğutmanın modelini veya fotoğrafını atma gibi şansınız var ise atın bilen arkadaşlar yorumlayacaktır

R7 7800X3D 4060Ti ikilisi ile CS2 benchmark haritasında 590 averaj FPS, 286 da %1 FPS değerlerine sahibim fikir vermesi açısından söyledim. Oyun içi MS değerlerim 3.5 saniye civarlarında geziyor kimi zaman 2.2 ye kadar düşüyor kimi zamanda 4.5 civarına çıkabiliyor.

Sıvı soğutma montajının doğru olduğuna emin misin? Dandik bir sıvı soğutucu olabilir veya termal macun kurumuş da olabilir.
Bütçeni bilmediğimden F/P bir soğutucu seçmeye çalıştım.

Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. Soğutucuyu inanın bilmiyorum, o yüzden görsel ekledim. (Boyut sınırına takıldığı için dışarıya yükledim) https://hizliresim.com/jn76wzo

Monitörüm LG 27" 27GR83Q, 240hz.

Bir bütçe sınırı koymadım açıkçası. Malum ekran kartları çok pahalı.

Edit: Sanırım @efebatiin'ın soğutucu önerisiyle birlikte 4060ti iyi bir upgrade olacak gibi.