KS KS MAH0A 90 Bilgin Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 1.044 Çözümler 1 Beğeniler 758 Bugün 07:01 #141 Ayhan Dönmez dedi: tRTP 10 kaynaklı sıkıntı olabilir belki Gear kapalı iken... SC mevzusunu direkt stok timing'lerde denemedende fayda var sil baştan. Genişletmek için tıkla... Baktım ona. Gear Disabled iken SC 1 hata veriyor ya da safe boot atıyor.
Ayhan Dönmez dedi: tRTP 10 kaynaklı sıkıntı olabilir belki Gear kapalı iken... SC mevzusunu direkt stok timing'lerde denemedende fayda var sil baştan. Genişletmek için tıkla... Baktım ona. Gear Disabled iken SC 1 hata veriyor ya da safe boot atıyor.
A Ayhan Dönmez 48 Bilgin Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 17.502 Makaleler 1 Çözümler 80 Beğeniler 19.852 Bugün 07:08 #142 MAH0A dedi: Baktım ona. Gear Disabled iken SC 1 hata veriyor ya da safe boot atıyor. Genişletmek için tıkla... WRSCL 1 kaynaklı olabilir mi? Hiçbir koşulda SC 1 açılamamasını anlam veremedim sende...
MAH0A dedi: Baktım ona. Gear Disabled iken SC 1 hata veriyor ya da safe boot atıyor. Genişletmek için tıkla... WRSCL 1 kaynaklı olabilir mi? Hiçbir koşulda SC 1 açılamamasını anlam veremedim sende...
KS KS MAH0A 90 Bilgin Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 1.044 Çözümler 1 Beğeniler 758 Bugün 07:13 #143 Ayhan Dönmez dedi: WRSCL 1 kaynaklı olabilir mi? Hiçbir koşulda SC 1 açılamamasını anlam veremedim sende... Genişletmek için tıkla... Hocam tüm timingler Auto iken sadece SC 1 dahi açmıyor sistem. Timingten bağımsız yani durum. Gear Disabled patlıyor direk.
Ayhan Dönmez dedi: WRSCL 1 kaynaklı olabilir mi? Hiçbir koşulda SC 1 açılamamasını anlam veremedim sende... Genişletmek için tıkla... Hocam tüm timingler Auto iken sadece SC 1 dahi açmıyor sistem. Timingten bağımsız yani durum. Gear Disabled patlıyor direk.
A Ayhan Dönmez 48 Bilgin Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 17.502 Makaleler 1 Çözümler 80 Beğeniler 19.852 Bugün 07:14 #144 MAH0A dedi: Hocam tüm timingler Auto iken sadece SC 1 dahi açmıyor sistem. Timingten bağımsız yani durum. Gear Disabled patlıyor direk. Genişletmek için tıkla... Anladım... İşin memory controller tarafı da var, kit spesifik düşünmemek lazım. Açamıyorsa açamıyordur. Gear o yüzden var, üste atıyor. ARd 0 stabil etmeye çalış, VSOC ve VDDP isteyebilir. tRCD 44 dene bir de.
MAH0A dedi: Hocam tüm timingler Auto iken sadece SC 1 dahi açmıyor sistem. Timingten bağımsız yani durum. Gear Disabled patlıyor direk. Genişletmek için tıkla... Anladım... İşin memory controller tarafı da var, kit spesifik düşünmemek lazım. Açamıyorsa açamıyordur. Gear o yüzden var, üste atıyor. ARd 0 stabil etmeye çalış, VSOC ve VDDP isteyebilir. tRCD 44 dene bir de.
KS KS MAH0A 90 Bilgin Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 1.044 Çözümler 1 Beğeniler 758 Bugün 07:16 #145 Ayhan Dönmez dedi: Anladım... İşin memory controller tarafı da var, kit spesifik düşünmemek lazım. Açamıyorsa açamıyordur. Gear o yüzden var, üste atıyor. ARd 0 stabil etmeye çalış, VSOC ve VDDP isteyebilir. tRCD 44 dene bir de. Genişletmek için tıkla... tRDWR testte şuan. ARd 1. Test bitince işe gideceğim, dönüşte devam ederim tRCD ve ARd 0 denemesine.
Ayhan Dönmez dedi: Anladım... İşin memory controller tarafı da var, kit spesifik düşünmemek lazım. Açamıyorsa açamıyordur. Gear o yüzden var, üste atıyor. ARd 0 stabil etmeye çalış, VSOC ve VDDP isteyebilir. tRCD 44 dene bir de. Genişletmek için tıkla... tRDWR testte şuan. ARd 1. Test bitince işe gideceğim, dönüşte devam ederim tRCD ve ARd 0 denemesine.
A Ayhan Dönmez 48 Bilgin Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 17.502 Makaleler 1 Çözümler 80 Beğeniler 19.852 Bugün 07:17 #146 MAH0A dedi: tRDWR testte şuan. ARd 1. Test bitince işe gideceğim, dönüşte devam ederim tRCD ve ARd 0 denemesine. Genişletmek için tıkla... Testi bitirmekten ziyade 3-5 dakika bak, kısa vadede anlaşılır bu timing'ler. ARd 0 keza öyle. tRCD 44 de bak seriden...
MAH0A dedi: tRDWR testte şuan. ARd 1. Test bitince işe gideceğim, dönüşte devam ederim tRCD ve ARd 0 denemesine. Genişletmek için tıkla... Testi bitirmekten ziyade 3-5 dakika bak, kısa vadede anlaşılır bu timing'ler. ARd 0 keza öyle. tRCD 44 de bak seriden...
KS KS MAH0A 90 Bilgin Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 1.044 Çözümler 1 Beğeniler 758 Bugün 07:18 #147 Ayhan Dönmez dedi: Testi bitirmekten ziyade 3-5 dakika bak, kısa vadede anlaşılır bu timing'ler. ARd 0 keza öyle. tRCD 44 de bak seriden... Genişletmek için tıkla... Hocam vaktim dar . Akşam daha rahat yapabilirim. tRDWR 18 dahi hata sebebi. @Ayhan Dönmez tRDWR 20 bırakıyorum. Belki diğer zamanlamalar olabilecek en sıkı hallerinde olduğu için indiremiyorumdur. Son düzenleme: 50 dakika önce
Ayhan Dönmez dedi: Testi bitirmekten ziyade 3-5 dakika bak, kısa vadede anlaşılır bu timing'ler. ARd 0 keza öyle. tRCD 44 de bak seriden... Genişletmek için tıkla... Hocam vaktim dar . Akşam daha rahat yapabilirim. tRDWR 18 dahi hata sebebi. @Ayhan Dönmez tRDWR 20 bırakıyorum. Belki diğer zamanlamalar olabilecek en sıkı hallerinde olduğu için indiremiyorumdur.
A Ayhan Dönmez 48 Bilgin Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 17.502 Makaleler 1 Çözümler 80 Beğeniler 19.852 50 dakika önce #148 MAH0A dedi: Hocam vaktim dar . Akşam daha rahat yapabilirim. tRDWR 18 dahi hata sebebi. @Ayhan Dönmez tRDWR 20 bırakıyorum. Belki diğer zamanlamalar olabilecek en sıkı hallerinde olduğu için indiremiyorumdur. Genişletmek için tıkla... Limittesin...
MAH0A dedi: Hocam vaktim dar . Akşam daha rahat yapabilirim. tRDWR 18 dahi hata sebebi. @Ayhan Dönmez tRDWR 20 bırakıyorum. Belki diğer zamanlamalar olabilecek en sıkı hallerinde olduğu için indiremiyorumdur. Genişletmek için tıkla... Limittesin...
KS KS MAH0A 90 Bilgin Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 1.044 Çözümler 1 Beğeniler 758 47 dakika önce #149 Ayhan Dönmez dedi: Limittesin... Genişletmek için tıkla... tRCD 44 denemeye gerek var mı? Her şey son limitte. ARd 0 denedim, hata verdi ilk dakikadan.
Ayhan Dönmez dedi: Limittesin... Genişletmek için tıkla... tRCD 44 denemeye gerek var mı? Her şey son limitte. ARd 0 denedim, hata verdi ilk dakikadan.
A Ayhan Dönmez 48 Bilgin Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 17.502 Makaleler 1 Çözümler 80 Beğeniler 19.852 46 dakika önce #150 MAH0A dedi: tRCD 44 denemeye gerek var mı? Her şey son limitte. ARd 0 denedim, hata verdi ilk dakikadan. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen 44 hata verir ama bak yine de, 11 ns RCD sende zor. Soğutamıyorsun.
MAH0A dedi: tRCD 44 denemeye gerek var mı? Her şey son limitte. ARd 0 denedim, hata verdi ilk dakikadan. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen 44 hata verir ama bak yine de, 11 ns RCD sende zor. Soğutamıyorsun.