Wrt32

Becerikli
Evet babaannem tuşlu kullanıyor ama elindeki tuşlu eskidi ve bataryası şişti ve babaannem artık bundaki tuşları okuyamıyorum diye demek istedim tuşlar deforme oldu. Tuşlu önerin ya da çok basit bir akılı telefon önerisine sevinirim istedim özelikler.
  • Babaannem telefon yanlışlıkla kapatabiliyor.
  • Pil uzun gitsin ve şarj azaldığında sesli bildirim versin.(eski kulandı telefon şarj azaldığında ses çıkarmıyordu.)
  • Kullanımı basit ve kolay olsun. (Dokunmatik kulanmayı o kadar bilmiyor ve büyük yazı, ikon olsun.)
  • Boyutu küçük veya orta olsun büyük telefon taşımayı sevmiyor ve hafif ve sağlam olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet babaannem tuşlu kullanıyor ama elindeki tuşlu eskidi ve bataryası şişti ve babaannem artık bundaki tuşları okuyamıyorum diye demek istedim tuşlar deforme oldu. Tuşlu önerin ya da çok basit bir akılı telefon önerisine sevinirim istedim özelikler.
  • babaannem telefon yanlışlıkla kapatabiliyor.
  • pil uzun gitsin ve şarj azaldığında sesli bildirim versin.(eski kulandı telefon şarj azaldığında ses çıkarmıyordu.)
  • kullanımı basit ve kolay olsun. (dokunmatik kulanmayı o kadar bilmiyor ve büyük yazı, ikon olsun.)
  • boyutu küçük veya orta olsun büyük telefon taşımayı sevmiyor ve hafif ve sağlam olsun.

Akıllı telefon konusunda Samsung A17 öneririm. Kolay mod var onda. Kesinlikle kullanımı kolay olur.
Yani küçük ya da orta boyutlu akıllı telefonlar pahalı maalesef. İkinci elde eski amiral gemisi Samsung telefon bakılabilinir. Tabii kolay mod seçeneği varsa.
Tuşluya bu seçeneklerin hiçbiri olmuyorsa bakılabilinir.Nokia'nın yeni tuşluları iyi yazılım yönünden.

Yaşa göre değişir bu durum aslında. Telefonculardan böyle kapaklı bir telefon alabilirsiniz, kullanması kolay bayağı.

1778441867302.webp

Ek olarak CMF 1 olabilir arkadaşın dediği gibi ya da pili uzun giden eski Huawei modellerine de bakılabilir ikinci el. Kolay mod olup olmaması o kadar önemli değil, sonradan launcher kurulup yapılabiliyor sonuçta.

Şu tarz launcherler ile kullanılabilir;

• Babaannem telefon yanlışlıkla kapatabiliyor.
  • Pil uzun gitsin ve şarj azaldığında sesli bildirim versin.(eski kulandı telefon şarj azaldığında ses çıkarmıyordu.)
  • Kullanımı basit ve kolay olsun. (Dokunmatik kulanmayı o kadar bilmiyor ve büyük yazı, ikon olsun.)
  • Boyutu küçük veya orta olsun büyük telefon taşımayı sevmiyor ve hafif ve sağlam olsun.
Galaxy A17 alın, kolay modu aktif edin. Yazıları vs. büyütün çok güzel bir deneyim elde eder. Uzun seneler götürür. CMF 1 olabilir ancak Samsung kadar kolay olmaz.

Son düzenleme:
CMF Phone 1 almanızı öneririm.

Bunun gibi basit bir launcher kurduktan sonra font büyüklüğü ayarı çekersiniz. Bildirim sesini zaten kolayca ayarlarsınız.

Küçük telefon istiyorsanız tuşlu bir cihaz bakmanız şart bu arada.

Son düzenleme:
Galaxy A17 alın, kolay modu aktif edin. Yazıları vs. büyütün çok güzel bir deneyim elde eder. Uzun seneler götürür. CMF 1 olabilir ancak Samsung kadar kolay olmaz.
Bende bu görüşteyim. A17 uzun gider. Kolay mod ve büyük yazılar ile olur. Bir de ilginç bir şekilde akıllı telefona geçen yaşlılarımız sanki kolay adapte oluyor gibi geliyor bana. Hiç adapte olamaz dediğim kişiler facebook açıyor. Whatsapp'dan ailesine görüntülü arama yapıyor. :) İlla normal telefon olacaksa da bence;
https://www.hepsiburada.com/panason...urkiye-distributor-garantili-pm-HBC00006QSNMR

Hocam bana kızabilirsiniz ama ilgimi ipone SE 2020 ya da 2024 çekti hem boyut uygun taşınabilir hafif ve yardımcı erişim o dedim basit arayüz var sizce bunu alamk mantıklı mı?
Aradığım aryüz çok yakın 6 tuş kocaman ikon ve analaşılır bir arayüze benziyor.(kolayca öğrenebilir ve kalın yazı punto da var)
Güncelleme o kadar önemli değil ama bu daha iyi gibi.

Hocam bana kızabilirsiniz ama ilgimi ipone SE 2020 ya da 2024 çekti hem boyut uygun taşınabilir hafif ve yardımcı erişim o dedim basit arayüz var sizce bunu alamk mantıklı mı?
Aradığım aryüz çok yakın 6 tuş kocaman ikon ve analaşılır bir arayüze benziyor.(kolayca öğrenebilir ve kalın yazı punto da var)
Güncelleme o kadar önemli değil ama bu daha iyi gibi.
2024 mevcut değil 2022 mevcut. Dediğiniz özellikler dediğim telefonda da mevcut. 2020 biraz eskidi uzun ömürlü olmayabilir. SE 2022 + Denetimli Erişim modu ile çok rahat kullanabilir. Donanım olarak daha iyi evet. İkinci el alıcaksınız değil mi?