Babalar günü için ne alınabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ethem Efe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 264
  • Etiketler Etiketler
    günü
@Simon Geldi, beklediğimden çok çok daha iyi; hele hele ANC özelliği gerçekten çok şaşırttı.

Mevcut Nothing Ear kulaklığım ile karşılaştırdım. Neredeyse aynılar, bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama neredeyse daha iyi bile diyebilirim bir bakıma

Ses kalitesi olarak Nothing Ear daha iyi tabii, en azından öyle düşünüyorum.

Birkaç saattir Nothing için silikon deniyordum. Hangisi düzgün oturuyor, hangisi en iyi sesi veriyor, gürültü engellemeyi veriyor diye. L en iyisi gibi mevcut olarak. Ancak Baseus ile gelen silikon kulağıma çok iyi oturdu mesela, tabii Nothing için uyumlu değil kendisi.

Neyse, teşekkür ederim. Memnun kaldık sonuç olarak; ben daha da çıkmaza düştüm gerçi şu an, ANC olarak Nothing ile bir olması garip geldi...

Nothing ANC olarak cok iyi degil acikcasi. Baseus Bass Bp1 Pro ise fiyatinin ustunde bir kulaklik. Memnun kalmaniza sevindim. Guzel gunlerde kullanin.

Nothing ANC olarak cok iyi degil acikcasi. Baseus Bass Bp1 Pro ise fiyatinin ustunde bir kulaklik. Memnun kalmaniza sevindim. Guzel gunlerde kullanin.
Evet, öyle gözüküyor. Elimden çıkarabilirsem ANC olarak gerçekten iyi bir kulaklık alma hedefim var. Çünkü bu iyi değil dediğimiz ANC bile bana inanılmaz geliyor hâlâ. Diğer iyi olanları düşünemiyorum bile.

Neyse, sonuç olarak memnun ediyor. Bu kontrollerin vs. devre dışı kalma muhabbetini bir bakıma çözdüm. Silikon ve düzgün oturtma ile ilgili bir durummuş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…