Bütçe
5.000 TL
Kulaklığı bayağı eskidi demişsiniz, bence kulak üstü kulaklık alıp kulaklık için süs yapmalısınız (el yapımı olursa daha hoş olur). Örnek bırakıyorum:

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260729-011700.webp
    Screenshot_20260729-011700.webp
    441,1 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleyen: Moderatör:
Hafif makyaj seviyorsa ortaya karışık yapabilirsin. MAC Matte Lipstick Mehr gibi ürünler de alınabilir; bunları nereden biliyorsun diyerek sormayın, biz de yandık zamanında. 😂

Gecen sefer de Kiko'dan paket yapmıştım, 1 sene sonra tekrara düşeriz gibi ya :D.

Kulaklığı bayağı eskidi demişsiniz, bence kulak üstü kulaklık alıp kulaklık için süs yapmalısınız (el yapımı olursa daha hoş olur). Örnek bırakıyorum:

Güzel fikir, kulaklık alırsam üzerine süslemeler alabilirim, yapabilirim. İnternette ne tür ürünler olduguna bir bakayim :).

Öyle de diyebiliriz. Resim, seramik, heykel vesaire.

Yaşayabilmek için sanatı seçmek biraz daha kişinin bireysel takdiri ile ilgili olması sebebiyle, eşi tarafından dokunulması daha anlama dair olabilir.

Takı veya elektronik biraz klişe kaçabilir gibi düşündürdü. Kulaklık alınır zaten. Doğum günü daha bir duygusal, sadece onunla ilgili.

Kalkıp da 5 kilo kil almak da saçma tâbii. :)

Son düzenleme:
Yaşayabilmek için sanatı seçmek biraz daha kişinin bireysel takdiri ile ilgili olması sebebiyle, eşi tarafından dokunulması daha anlama dair olabilir.

Takı veya elektronik biraz klişe kaçabilir gibi düşündürdü. Kulaklık alınır zaten. Doğum günü daha bir duygusal, sadece onunla ilgili.

Kalkıp da 5 kilo kil almak da saçma tâbii. :)

Hediye almıştım zaten ama küçük bir hediye daha almak istedim. Benim aldığım bir takıyı taktigi zaman hosuma gidiyor, o da benden gelen bir hediye oldugu icin takmayı cok seviyor, ne seveceğini bildiğim icin hep nokta atışı hediyeler aliyorum takı konusunda fakat çalıştığı alanla ilgili bir hediye pek düşünmedim, zaten o da sürekli o tarz alışverişler yaptığı için alinacak pek bir sey bırakmıyor bana. Kulaklığı da hala o halde kullanmaya devam ettiğinden, alinabilir olarak listeye ekleme ihtiyacı hissettim.

Kendi ellerimle bir sey yapmak isterim ama mumkun olan emeği de versem ortaya cok elle tutulur bir sey cikartamayabilirim.

Hediye almıştım zaten ama küçük bir hediye daha almak istedim. Benim aldığım bir takıyı taktigi zaman hosuma gidiyor, o da benden gelen bir hediye oldugu icin takmayı cok seviyor, ne seveceğini bildiğim icin hep nokta atışı hediyeler aliyorum takı konusunda fakat çalıştığı alanla ilgili bir hediye pek düşünmedim, zaten o da sürekli o tarz alışverişler yaptığı için alinacak pek bir sey bırakmıyor bana. Kulaklığı da hala o halde kullanmaya devam ettiğinden, alinabilir olarak listeye ekleme ihtiyacı hissettim.

Kendi ellerimle bir sey yapmak isterim ama mumkun olan emeği de versem ortaya cok elle tutulur bir sey cikartamayabilirim.

Yani mevzu siz ve sizin kişiyi anlayışınızla ilgili. Karşısı aldığı hediyeyi kabul ediyorsa üzerine çok da söylenecek bir şey yok tâbii. Özel anlamlar, anılar gibi bir arayış varsa ayrı.

Kulaklıktan, termostan ya da resimli bir kupadan bile mutlu ise kaçırmayın zaten. Kurduğunuz baglantılar oturmuştur.

Konu biraz da karşıdakinin doğum gününü ne şekilde anlamlandırdığı ile ilgili.

Anneler gününde, anneye ütü almanın hediye zannedilmesi mesela.

Mevzu gayet kişisel.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, kız arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor ve ben ona hediyesini çoktan almıştım, tom odell konseri için bilet almıştım fakat kendisi bana ekipman çantası almış, ben de tekrar hediye almak istedim. 7 senedir birlikteyiz, bizde öyle pahali hediye mevzuları olmaz hatta önemli olan şey sevgi, saygı ve mutluluk olduğu için normalde hediye de almak gibi zorunluluğumuz yok, halihazırda erkenden almıştım ama dediğim gibi, bana çok hoşuma giden bir hediye aldığı için ben de karşı bir jest yapmak istiyorum.

Aklıma gelen birkaç hediyeden bahsedeyim. Gümüş ya da altın kolye alabilirim, benim aldığım kolyeleri takmayı seviyor ayrica benden bir şey takmasını da seviyorum. Yüzük pek sevmiyor o yüzden onu eledim, keza bileklik de öyle. Daha önce monitör alıp sistemini upgrade etmiştim. Sanatçı kendisi, kalemler hakkında pek fikrim yok, Battlefield V'e Sims'e bayılıyor, ınzoı ya da paralives alabilirim ama bu sıralar pek PC başında değil.

Sony CH510 kullaniyor, artik ömrünü doldurdu, epey gevşedi ve konuşma esnasında ses kalitesi yetersiz geliyor. Geçenlerde kulaklık sormuştum burada, space One ya da CMF headphone Pro alabilirim belki. Kıyafet falan pek düşünmüyorum, kendisi aliyor zaten. Yani tıkandım, ne alabilirim kafamda seçenekleri arttırmam lazim.

Bütçe ortalama 5.000 TL civari, eger cok iyi bir şey olursa 7-8 bine esnetirim. Önerileri okuyup cevap vereceğim, teşekkürler :).

Biraz garip ve pahalı gelecek ama paranda varsa Galaxy Ring'e esnet onu ömür boyu takip edecek bir eşya. tabii samsung telefon kullanıyorsa