Uranos

Üstün
Yer
Adana
Babamla artık trafiğe çıkmaya korkuyorum. Adana’da yaşayanlar bilir, otobandan Bülent Angın Bulvarı'na geçen bir yer var. 2 ay önce bir tane adam yanlışlıkla babamın önünü sıkıştırdı. Babam da sinirlendi, amaçsız yere adamın önünü sıkıştırdı. Sonra babam "Sağa çek lan!" filan diye bağırdı. Adam da sağa çekti. Babam bağırmaya başladı, “sen o yanındaki çocuğa dua et!" filan diye. Babamın tartıştığı adam da neyse ki sakin biriydi, çok kavgacı değildi. "Yaşından başından utan” deyip gitti. O günden beri babamla trafiğe çıkmaya korkuyorum. En ufak şeye sinirleniyor, bir şey desem bana patlar diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım? Üstüne Adana gibi bir yerde yaşıyoruz.

Son düzenleme:
Adana’da yaşayanlar bilir, sıkıntılı değişik adam çoktur. Silahlı bile çıkıyor. Ben aslen Kayseriliyim, yazın 1.5 ayını köyde geçiriyorum. Kayseri çok medeni bir yer, kavga olmaz tartışma çıkar o da bedduayla biter.
Adana’da yaşıyorum. Kışın E5’ten iş için Ceyhan’a gidecez. E5’in halini bilirsin hocam yollar bozuk yav.* çok özellikle dolmuşçular biri önümüze kırdı tampona cima eyledi sonra elinde bıçakla indi sonra biz indik bizde de oklava ve beyzbol sopası vardı ilk o saldırdı sonra biz işimizi hallettik yola devam ettik.

Babamla artık trafiğe çıkmaya korkuyorum. Adana'da yaşayanlar bilir, otobandan Bülent angın bulvarı'na geçen bir yer var. 2 ay önce bir tane adam yanlışlıkla babamın önünü sıkıştırdı. Babam da sinirlendi amaçsız yere adamın önünü sıkıştırdı. Sonra babam "sağa çek lan!" filan diye bağırdı. Adam da sağa çekti. Babam bağırmaya başladı, “sen o yanındaki çocuğa dua et!" filan diye. Babamın tartıştığı adam da neyse ki sakin biriydi, çok kavgacı değildi. "yaşından başından utan” deyip gitti. O günden beri babamla trafiğe çıkmaya korkuyorum. En ufak şeye sinirleniyor, bir şey desem bana patlar diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım? Üstüne Adana gibi bir yerde yaşıyoruz.

Şimdi Adana dediğimiz yerde güneşe keleş sıkıyorlar. Babanızı acilen psikoloğa götürün derim. Ölmemesi için.