creazy 37

Üstün
Merhaba, bazı insanlar moderatörleri trollüyor, uğraştırıyor, laf ediyor, düşmanlık yapıyor ya da başka bir şey. İllaki denk gelmişizdir. Peki bu insanlar neden bunu yapıyor? Garip geliyor. Sonuçta moderatörlerin onlara bir zararı olduğunu düşünmüyorum, emek veriyorlar, uğraşıyorlar, zamanlarını ayırıyorlar. Resmen nankörlük yapıyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?

Saygılar, teşekkürler.

Düşman neden olunur bilmiyorum çok sağlıklı bir zihinleri olduğunu düşünmüyorum o tür insanların ama katılmamak başka düşmanlık ve emeğine saygısızlık etmek başka. Bir insanı ekran başında yarım saat fazladan uğraştırıyor oyalıyorsan bu onların ayıbın olur.

" 'Komşunu seveceksin, düşmanından nefret edeceksin' dendiğini duydunuz. Ama ben size diyorum ki, düşmanlarınızı sevin, size zulmedenler için dua edin. Öyle ki, göklerdeki Babanız'ın oğulları olasınız..." Matta 5:43-45

“Ama beni dinleyen sizlere şunu söylüyorum: Düşmanlarınızı sevin, sizden nefret edenlere iyilik yapın, size lanet edenler için iyilik dileyin, size hakaret edenler için dua edin." Luka 6:27-28

Hristiyan'lık ile ilgili kitaplar okuyorum da aklımda kalan güzel ayetleri paylaşmak istedim. İlham kaynağı olur belki. 😇 😇 😇

İsim vermiyeyim de geçen uyarı aldım ama bana göre aşırı mantıksız ve saçmaydı bilet açtığımda modaröterlerden biri resmen "Biz öyle uygun gördük. Uyarıda bir sorun yok" Modundaydı bir de bileti yüzüme kapatmış, çok sinir bozucuydu ama hiç tartışmaya ya da düşmanlığa girmedim. Canı sağ olsun ne diyeyim. Tartışmak bir yana düşmanlık çok ayıp.

Hatta konusu da açılmıştı adminlere küfür edenler var. Çok ayıp bence.

Merhaba, bazı insanlar moderatörleri trollüyor, uğraştırıyor, laf ediyor, düşmanlık yapıyor ya da başka bir şey. İllaki denk gelmişizdir. Peki bu insanlar neden bunu yapıyor? Garip geliyor. Sonuçta moderatörlerin onlara bir zararı olduğunu düşünmüyorum, emek veriyorlar, uğraşıyorlar, zamanlarını ayırıyorlar. Resmen nankörlük yapıyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?

Saygılar, teşekkürler.
Ban yiyenler kuruluyor moderasyona. Ben de şu kısacık forum üyeliğim boyunca altı uyarı aldım ama hepsi de haklıydı biri hariç (reklam yapmadım) bundan fazlası da vardı ama onları kaldırdılar sağ olsunlar.

1770668690566.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklarını yemeyelim şimdi, eğer bu adamlar olmasa burası iki günde "Bedava Wolfteam çarı" dağıtanlarla, Türkçeyi katleden mağara adamlarıyla dolar taşardı. "Robot" gibi kuralları uygulamasalar, forum değil bildiğin internet çöplüğüne dönerdi burası, okunacak bir tane düzgün konu bulamazdık. Pisliği temizlemek, o kadar trolün kahrını çekmek her babayiğidin harcı değil, sağlam sabır işi, o emeğe saygım sonsuz.

Ama işte o ince çizgiyi, yani düzeni sağlamakla insanı hayattan bezdirmek arasındaki farkı tutturamadıklarında işler kopuyor. Yoksa kimse kaos istemez, herkes düzen ister ama yanında biraz da insanlık bekler.

Ban yiyenler kuruluyor moderasyona. Ben de şu kısacık forum üyeliğim boyunca altı uyarı aldım ama hepsi de haklıydı biri hariç (reklam yapmadım) bundan fazlası da vardı ama onları kaldırdılar sağ olsunlar.

Eki Görüntüle 225951
😀.
20260210_000202.webp

Her ne kadar burada yetkili/görevli olsak da biz de buraya sizin gibi öğrenmeye, eğlenmeye ve zaman geçirmeye geliyoruz arkadaşlar. Sizden tek bir farkımız var; o da burada artı olarak görevimiz ve sorumluluğumuzun olması. Keşke şunu gerçekten anlasa o bize kafayı takanlar; gerçekten sizinle uğraşmıyoruz, çünkü sizi tanımıyoruz bile arkadaşlar. Burada herkes benim gözümde üyedir ve adaletli olmak zorunda olduğumuz için de A kişisinin B kişisinden en ufak bir farkı yoktur bizim için. Hepiniz eşitsiniz, kurallar hepiniz için. Kurallar çiğnemek içindir ergenliğinden uzaklaşalım o yüzden. Kurallar olmazsa burada iki saat dayanamazsınız o yüzden herkesin birbiri ile iyi geçinmesini temenni ediyorum.