- Makaleler
- 1
Selamlar, yani neden bu kadar korkuyorsunuz? Ben hiç korkmuyorum, hatta zevk alıyorum bazen uğraşmaktan.
Son düzenleyen: Moderatör:
Açarlar en fazla dava açarsın çok sıkılırsan. Valla ben dalga geçiyorum artık T.C. önüme gelince küçükken çünkü panellenmiştim.Herkes bu panel denen olayları bilmiyor, keza sen ben veyahutta normal şartlarda bilmemeside gerekiyor ama muz cumhuriyetinde bu tür olaylar çok normal olduğundan insan, insanın bilgisini bir an da şak diye karşısına koyunca adam panikler tabi ki. İlk zamanlar bende paniklemiştim, panelden sadece bilgilerinizi bulmakla kalmazlar eğer çok hayatsız bir kişiye denk gelinirse ve panelde gelişmişse aileden tut sülaleye kadar hergün başını ağrıtır. Adına randevular alır, yapar da yapar yani.
Ben bugün bir hikaye duydum kız sanal sevgilisi tarafından panel yemiş işte bir hesap ona yardım etmiş. Yani işte yardım ederken çocuğun annesiniaramış.@RamKokusuSeven, o dava sonuçlanana kadar insan çoluk çocuğa karışır, öyle çok ciddi bir dava olmadığı hatta gündemde olan bir dava olmadığı müddetçe yıllarca sürüyor.
Olayın o konusu var tabii. Yapacağın şey belli bile değil.Dostum, mevzu korkmak değil; bu tiplemeler klavye başında oturan, hayatta başarısı olmayacak korkak tipler. Mevzu, elde ettiği bilgiler ile baş ağrısı yaratacak olması. Sürekli randevu almak, adrese sipariş vermek, telefon numaran üzerinden baş ağrıtıp durmak... Mevzu, klavyenin başında oturan kişiden fiziksel olarak korkmak değil; mevzu, başını mental olarak ağrıtacak olması.
Bu veletler bir kadına girecek kadar düştüler.Ev adresin panelde yer aldigi icin bazi kendini bilmez veletler tarafindan suistimal edilebilir. Kadinsan tacize ugrayabilirsin ornegin.