Yayıncıların misal adreslerini bulup sahte ihbar edenleri var. Ayrıca spam gibi bazı botlarla durmadan istediği kadar mesaj atıp darlayabilirler de her yerden. Bunun önüne geçmesi zor çünkü her mesajı da farklı kişiler üzerinden yapıyorlar. Durduk yere yormaktan başka bişey yapmazlar ki buna girmeyi bence çoğu kişi istemediğinden korkuyordur bence öyle bi durumdan.

Keza şöyle olayları da vardı zamanında.

Numara falan değiştirmek bile bazen işe yaramayabilir.

Bildiğim kadarıyla direkt güncel çekiyorlardı hocam panelde, Mesut Çevik'in bir videosunda denk geldiydim bende ama adresini değiştirdiğinde bile direkt düşüyormuştu deniyordu.
Kafayı takalarsa ne olursa olsun bulurlar. Bunlara sende aynı karşılık vereceksin ailesini arayacaksın.

Şöyle bir video var hatta:

Bazıları o kadar takıntılı olmuyor.
Bazıları evet ama benim başıma gelen bir hayatsız herif 1 ay boyunca düzenli tüm hatlardan aradı, ulan herif hırsını alamayınca Kuzey Kore'den bile aradı onu nası becerdi bende anlamadım ama var böyle tipler. Bunlara denk gelinirse çok sıkıntı, adam zaten sabahtan akşama kadar klavye başında, adamı cinnet geçirtir.

Bazıları evet ama benim başıma gelen bir hayatsız herif 1 ay boyunca düzenli tüm hatlardan aradı, ulan herif hırsını alamayınca Kuzey Kore'den bile aradı onu nası becerdi bende anlamadım ama var böyle tipler. Bunlara denk gelinirse çok sıkıntı, adam zaten sabahtan akşama kadar klavye başında, adamı cinnet geçirtir.
Nasıl kurtuldunuz?