Detaylar
Kim cevapladı?UmU Tardy Pakiron
Gelişen
9 Yaşından beri öyleydi.
Şenol Güneş
Uzman
Kişiden kişiye göre değişir hocam bu işler, size dost tavsiyesi 22 yaşında bir dostun olarak bu tarz şeyleri forumlara vs ne olursa olsun yazma. Biri saçma bir yorum yapar, tanımadığı, yaşamadığı hayatlar hakkında atar tutar boş yere gerilirsiniz, gerek yok. Bu seni kötü biri
yapmaz, hayatımda kaybettiğim kimse için haberi aldığım an ağlamadım, ağladığım zamanda 5 dakikadan fazla sürmedi. Bu vefasızlık değil, her insanın ölümü kabullenme şekli farklıdır. Ben her birini kaybettiğimde büyüdüğümü fark ettim. Bu arada başın sağ olsun.
yapmaz, hayatımda kaybettiğim kimse için haberi aldığım an ağlamadım, ağladığım zamanda 5 dakikadan fazla sürmedi. Bu vefasızlık değil, her insanın ölümü kabullenme şekli farklıdır. Ben her birini kaybettiğimde büyüdüğümü fark ettim. Bu arada başın sağ olsun.
erdym
Üstün
Zihninin altında zaten onu bir role bürümüşsün bu yüzden beynin tepki vermek istememesi normal. Şahsen benim babam bana bir kere vurmamıştır ama yine de belki uzaklaşmamdandır bilemem tam anlamıyla duygusal bir yakınlığım da yok yani kendini üzülmek zorunda falan hissetme olmuyorsa olmuyor.
mr.esat
Üstün
16 yaşında aklı yarı selim bir genç erkek kardeşimiz bu olay yüzünden babasının vefatına bile üzülemeyecek denli babasına duygu bağı beslemiyor. Yaşı kaç olmalı acaba anlaması içinŞiddet güzellemesi yapmadım. Yaşı küçükse eğer olayları tam anlamamış olabileceğinden bahsetmeye çalıştım. Ben de küçükken babam beni dövdüğü için ondan nefret ederdim. Ama büyüyünce neden dövdüğünü anladım. Tabii konu sahibinin ne yaşadığını bilmediğimizden dolayı net bir yorum yapmak mantıklı olmaz.
Çocuk dövmenin güzellemesi falan yapılmaz.
@UmU Tardy Pakiron
Başın sağ olsun. Sevdiklerinle mutlu olmanı dilerim.
Tabi ki de olmaz tartışmaya falan buz gibi kapalı konu. Derdini kanıtlamak zorunda hissetme.Ya sırf yemek yemediğim için adamın beni sopayla dövmüşlüğü var. Bu dövme sebebi olur mu ya?
Emre Human
Üstün
Ne olursa olsun baba sonuçta senin kötülüğünü istemez. Kendin de diyorsun bana çok iyilikleri oldu diye. 3-5 dayaktan adamın ölümüne bile üzülmüyorsan adamda suç aramamalısın biraz kendine bak.
erdym
Üstün
Ne olursa olsun baba sonuçta senin kötülüğünü istemez. Kendin de diyorsun bana çok iyilikleri oldu diye. 3-5 dayaktan adamın ölümüne bile üzülmüyorsan adamda suç aramamalısın biraz kendine bak.
Ya gerçekten bu şiddet konusu hakkında yorum bile yapmamayı tercih ettim ama bu kadar sığ düşünülmemeli. 3-5 iyilik yaptı diye dövmesi normal bir şey mi? O zaman affedersin ama eşi, çocuğu veya evcil hayvanı olan birinin kafasına estiği gibi şiddet uygulaması normal mi? Sonuçta eve 3-5 bir şey getiriyor değil mi o zaman onlara istediği gibi davranabilir yani. Çok yanlış bir düşünce gerçekten, hele ki burada mağdura suçu yüklemek daha traji komik.
Şu ne olursa olsun lafı kadar iğrenç bir laf yok. Ne olursa olsun. Hayal edebiliyor musun ne olursa olsun lafının arkasını nelerin doldurabileceğini. Hayal etmene bile gerek aç haberleri izle yeter. Bakın bakalım aileler neler yapıyormuş, kötülüğünü istemez diyorsun ya hani. İnternet çağında dünyadan haberiniz yok.Ne olursa olsun baba sonuçta senin kötülüğünü istemez. Kendin de diyorsun bana çok iyilikleri oldu diye. 3-5 dayaktan adamın ölümüne bile üzülmüyorsan adamda suç aramamalısın biraz kendine bak.
Ben solaktım ve sırf dini açıdan onu da yanlış bildikleri için korkuyla beni zorla sağ elle yemeye zorlamışlardı. Sırf bu yüzden kekeme olan kim bilir kaç insan hayatı boyunca bu sıkıntıyla mücadele etmek zorunda kalıyorlar haberin var mı?
Emre Human
Üstün
Extreme bir şey yaşamamış arkadaş. Türk ailelerinde artık kültür olan bir şeyi yaşamış ve babasına sırtını dönmüş. Senin bahsettiğin extreme şeyleri yaşasa bir şey demezdim zaten. Feminen özelliklerinizi bırakın kırılgan olmayın bu kadar. Çocukken yediğin tokattan en fazla 1 hafta darılırsın zoruna gider. Yıllarca takılmanın bir anlamı yok. Ne olursa olsun lafı düşününce evet yanlış bir cümle katılıyorum sana.Şu ne olursa olsun lafı kadar iğrenç bir laf yok. Ne olursa olsun. Hayal edebiliyor musun ne olursa olsun lafının arkasını nelerin doldurabileceğini. Hayal etmene bile gerek aç haberleri izle yeter. Bakın bakalım aileler neler yapıyormuş, kötülüğünü istemez diyorsun ya hani. İnternet çağında dünyadan haberiniz yok.
Ben solaktım ve sırf dini açıdan onu da yanlış bildikleri için korkuyla beni zorla sağ elle yemeye zorlamışlardı. Sırf bu yüzden kekeme olan kim bilir kaç insan hayatı boyunca bu sıkıntıyla mücadele etmek zorunda kalıyorlar haberin var mı?
Sorun kırılganlık değil ki. Sorun ailenin çocuğa ne hissettirdiğini. çocuğun ne hissettiğini bile bilmiyor olmaları. Sen ne yaparsan yap karşı tarafta yarattığın durumdur önemli olan. Senin hayata bakışın duruşun ile herkesin aynı olmasını bekleyemeyiz. Var öyle ebeveynler. Biz babamızdan deli gibi dayak yedik yine ona bir şey demedik lafları duymuşuzdur belki. Tamam da sen öyle davrandın diye herkes öyle davranacak yada en doğrusu bu olacak diye bir durum mu var? Bu yüzden kırılgan veya değil bunun önemi yok. Bir davranışta bulunuluyorsa bunun karşı taraftaki etkisini bilmeliyiz. Tabi o kişiye değer veriyorsak.Extreme bir şey yaşamamış arkadaş. Türk ailelerinde artık kültür olan bir şeyi yaşamış ve babasına sırtını dönmüş. Senin bahsettiğin extreme şeyleri yaşasa bir şey demezdim zaten. Feminen özelliklerinizi bırakın kırılgan olmayın bu kadar. Çocukken yediğin tokattan en fazla 1 hafta darılırsın zoruna gider. Yıllarca takılmanın bir anlamı yok. Ne olursa olsun lafı düşününce evet yanlış bir cümle katılıyorum sana.
Ben de arkadaş için demedim zaten. Genel olarak demiştim.
Yeni konular
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-