@ahmetdgxv, yemesinde bir eksiklik veya problem var mı? Dokununca ya da böyle hafif bastırınca ötüyor mu? İnleme gibi.

Turnike yapma şimdilik. Eğer doku zedelenmesi varsa ve turnikeyi o bölgede sert bağlarsan ya da fazla baskı uygularsan zarar görebilir.

Kırık yok gibi. Ayağa dışarıdan bakınca, @GIRD4P'nin dediği gibi, kırık veya çatlak durumlarında bariz morarma ya da renk değişimi olabilir. Ancak bu çocukta öyle bir durum yok gibi.

Hocam, yemede yukarıda arkadaşa yazdığım gibi, kendi yemini alana kadar böyle bulgur vs. tarzında şeyler veriyoruz. Yanına suyunu koyuyorum. Bazen yiyor, içiyor; bazen yemiyor, içmiyor. Birkaç yedi, şu an yemiyor mesela.

Hocam, yemede yukarıda arkadaşa yazdığım gibi, kendi yemini alana kadar böyle bulgur vs. tarzında şeyler veriyoruz. Yanına suyunu koyuyorum. Bazen yiyor, içiyor; bazen yemiyor, içmiyor. Birkaç yedi, şu an yemiyor mesela.
Yeşil gördüğün her şeyi verebilirsin, bezelye, marul gibi ancak pet shoplarda ördek yemi satılır onlardan alsan daha iyi olur. Belli ki bir zedelenmesi var.

Şimdi şöyle dinlenmesi lazım bu yavrunun bolca. Dediğim gibi hareket alanını kısıtla, suyunu ve dışarıda bırakma elinden geldiğince soğukta kalmasın. Bolca dinlensin ve yemeğine dikkat et.

Yeşil gördüğün her şeyi verebilirsin, bezelye, marul gibi ancak pet shoplarda ördek yemi satılır onlardan alsan daha iyi olur. Belli ki bir zedelenmesi var.

Şimdi şöyle dinlenmesi lazım bu yavrunun bolca. Dediğim gibi hareket alanını kısıtla, suyunu ve dışarıda bırakma elinden geldiğince soğukta kalmasın. Bolca dinlensin ve yemeğine dikkat et.

Tamamdır, çok teşekkür ediyorum, inşallah düzelir bakalım.

Bu arada bir arkadaş B vitamini ver demişti, işe yarar mı ve bildiğimiz eczaneden B vitamini alıp yemesini mi sağlayacağım?

Tamamdır, çok teşekkür ediyorum, inşallah düzelir bakalım.

Bu arada bir arkadaş B vitamini ver demişti, işe yarar mı ve bildiğimiz eczaneden B vitamini alıp yemesini mi sağlayacağım?
Ayrı bir kabın içerisine damlat üzerine su ekle o sudan kendisi içsin ya da sen enjektörün içerisine çekerek ver, ama çok vermeyeceksin ampül olarak alacaksan 1 ampulün çeyreği kadar ver.