Bağ-kur ödemesine takılmadan nasıl oyun yayınlanır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zabazaba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 94

zabazaba

Çalışkan
Yapay zekâ mühendisliği 1. sınıf öğrencisi olarak kendim bir mobil oyun geliştiriyorum, 1-2 hafta içinde son sürümde olacak.

İstisna yasası ile yayınlasam bile aylık 10k Bağ-Kur ödemem gerekiyor, hani ne kadar kazanacağım da belli değil. Gidip 100 TL kazanacaksam Bağ-Kur ödeyemem zaten. Bağ-Kur ödeyecek maddi durumum yok, bir çözüm yolu bilen var mıdır acaba?

Para kazanma amacıyla değil deneyim kazanmak için paylaşın işin içinden çıkamazsınız.

o da olur da yayınlayamıyorum ki para çekmesem storede bıraksam bile bağkur ödenecek diyor mobil oyun olduğu için istisna belgesi şartlarına gidiyor hani belgeyi zaten bağkur ödeyen ya da emekli birinin üzerine alıp onun adına çıkarabiliyorsam ona da okeyim

Gelir yoksa Bağ-Kur ödemenize gerek yok diye biliyorum ben.

Ücretsiz yayınlamanı tavsiye ederim. Ya da çok dikkat et. Geriye dönük fena şişiriyorlar sonra.

Şirketi olan bir tanıdık varsa ve bu tür şeylerde anlaşabilirseniz şirket olarak onu kullanarak yayınlayabilirsiniz, biz öyle yaptık.

Şirketi olan bir tanıdık varsa ve bu tür şeylerde anlaşabilirseniz şirket olarak onu kullanarak yayınlayabilirsiniz, biz öyle yaptık.
ders hocam var + oyun geliştirme bölümündeki hocaları da yoklarım da o topa girmeden istisna belgesini emekli ya da halihazırda bağkur ödeyen birinin üzerine çıkarıp onun adına yayınlamayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…