ardayms

Becerikli
Selamün Aleyküm. Kendime "Bilgi Arşivi" yapmak istiyorum. Bunu kod bilmeden nasıl en basit yöntemle yapabilirim? Veya bir site kurmakta olabilir. Glide sitesinde çok güzel bir uygulama yaptım fakat sonraki aşamalar için para istiyor. Bu tarz yapay zekâ destekli ücretsiz bir site öneriniz var mı? Veya sürükle-bırak şeklinde kolay arayüzlü, uygulama/site yapmak için bir yer?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kodu yapay zeka ile halledebilrsin ama IDE kullanmasını bilmeden nasıl uygulama yapacaksınız. Android Studio mesela. Kod derlemeyi, hata ayıklamayı, emülatörü kullanmasını biliyor musunuz, yazdığınız uygulamayı APK olarak oluşturmasını vs.?

Kodu yapay zeka ile halledebilrsin ama IDE kullanmasını bilmeden nasıl uygulama yapacaksınız. Android Studio mesela. Kod derlemeyi, hata ayıklamayı, emülatörü kullanmasını biliyor musunuz, yazdığınız uygulamayı APK olarak oluşturmasını vs.?
Kod derleme, hata ayıklama. Bunları bilmiyorum. Kolay bir yolu var mı diye araştırıyorum.

Kodu yapay zeka ile halledebilrsin ama IDE kullanmasını bilmeden nasıl uygulama yapacaksınız. Android Studio mesela. Kod derlemeyi, hata ayıklamayı, emülatörü kullanmasını biliyor musunuz, yazdığınız uygulamayı APK olarak oluşturmasını vs?

Kodlama bilmeden yapay zekayla bile yapamaz.