isugamita

Gelişen
Uygulamamı herkese yayınlayabilmek için 13 adet tester'a ihtiyacım var.

Şartlar:
  • Uygulamayı indireceksiniz.
  • Uygulamayı 14 gün boyunca cihazınızda tutacaksınız. 14 gün sonra silebilirsiniz, 14 günden önce lütfen silmeyin.
  • Uygulamayı 14 gün içinde en az bir kere açıp 5 dakika kalın (sadece karşılama menüsünde bekleseniz de yeter)
E-postalarınızı güvenli olması açısından buradan topluyorum, Google'a beyanda bulanacağım.

Formu dolduranlar lütfen doldurduğunu söylesin, sorularınız varsa cevaplarım.

Uygulama neyle alakalı hocam biraz bilgi olsa daha iyi olurdu. Ayrıca ios var mı ona göre formu doldurayım.

Uygulama neyle alakalı hocam biraz bilgi olsa daha iyi olurdu. Ayrıca ios var mı ona göre formu doldurayım.
iOS yok hocam, Google Developer hesabı alana kadar canım çıktı. Onun dışında uygulama navigasyon alternatifi olan, Marmaray kullananların nerede olduğunu gösteren ve özellikle dikkati dağılanlara veya dikkatini dağıtmak istemeyenler için uygulama. Trendeki gösterge ekranının telefon hali gibi.

iOS'a neden gelmediğini sorarsanız da hem Mac almaya ihtiyacım var, hem de yıllık 99$ dolar ücreti var. Google tek seferlik 25$ istiyor, öyle kıyaslayalım

Hocam, Marmaray felan demişsiniz de benim olduğum bölgede Marmaray yok. Marmaray şart mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, Marmaray felan demişsiniz de benim olduğum bölgede Marmaray yok. Marmaray şart mı?
Marmaray şart değil hocam, önemli olan cihazınızda uygulamanın durması. Arayüzlerde gezinebilirsiniz veya sadece uygulamaya bakınıp çıkabilirsiniz. Belki arayüzde bug bulursanız söyleyebilirsiniz, ona da memnun olurum şahsen

iOS yok hocam, Google Developer hesabı alana kadar canım çıktı. Onun dışında uygulama navigasyon alternatifi olan, Marmaray kullananların nerede olduğunu gösteren ve özellikle dikkati dağılanlara veya dikkatini dağıtmak istemeyenler için uygulama. Trendeki gösterge ekranının telefon hali gibi.

iOS'a neden gelmediğini sorarsanız da hem Mac almaya ihtiyacım var, hem de yıllık $99 dolar ücreti var. Google tek seferlik $25 istiyor, öyle kıyaslayalım

Oyun çıkartırken ben de bu 14 gün olayı için tester toplamaya çalışmıştım. Google Play Store böyle bir zorunluluk getirmiş. Hadi bir tane oyun veya uygulama için yapılır da her çıkaracağın şey de gerekmesi çok yorucu maalesef ki. Neyse hocam başarılarının devamını diliyorum şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben testerlar buldum ama amacı şu: Google'da herkese açık olarak uygulama yayınlamak için Closed Testing (kapalı test) yapılması gerekiyor. Üyelerin farklı cihazlar ve konumlardan bağlanması gerekiyor ve bu kişilerin uygulamayı 14 gün boyunca cihazında tutup en az bir kere açmış ve etkileşime girmiş olması gerekiyor. Sonra uygulama açık teste veya yayınlamaya açılabiliyor ve artık tester'a gerek kalmıyor.