Detaylar
Kim cevapladı?Hocam bu tarz çok uygulama var. Hatta mineral hesabı yapan çok detaylı olanlar da var. Tutması için yapılmış olanlardan farklı, ve çok kullanışlı olan bir özellik bulman lazım. Herkes işte bu özellik çok iyi olmuş, bunu kullanalım derse neden tutmasın. Ek olarak FatSecret'a çok fazla kişi tarif eklemiş zaman içinde. Gerek Türk yemekleri, farklı yemekler, hazır market ürünlerinin etiketleri... O bilgilerin hepsini oturup yazmak imkansız gibi bir şey.
Nexor
Başarılı
İçerisinde bir topluluk oluşturacağım. İnsanlar uygulamayı kullandıkca o dediğiniz kısımlar gelişir diye düşünüyorum.Hocam bu tarz çok uygulama var. Hatta mineral hesabı yapan çok detaylı olanlar da var. Tutması için yapılmış olanlardan farklı, ve çok kullanışlı olan bir özellik bulman lazım. Herkes işte bu özellik çok iyi olmuş, bunu kullanalım derse neden tutmasın. Ek olarak FatSecret'a çok fazla kişi tarif eklemiş zaman içinde. Gerek Türk yemekleri, farklı yemekler, hazır market ürünlerinin etiketleri... O bilgilerin hepsini oturup yazmak imkansız gibi bir şey.
Ayrıca bir tane de çalışma arkadaşına ihtiyacım olacak, çünkü tek başıma geliştirmek çok uğraştırıyor. Grafik tasarım veya JavaScript bilen birisi olursa fena olmaz.
mr.esat
Üstün
Neden yapılmasın, benim şuan ilk projem o mesela. İngilizce hazırlığı atladım, boş durmamak adına Kotlin + Compose öğrendim biraz. Navigasyon sistemi'ni ve JSON yazdırmasını da geçirsem içeriye olay çözülecek. JSON yazdırmasını öğrendim / uyguladım daha önce de. Belki de 1-2 haftası kaldı
Katılmıyorum, makro saymak dünyanın en basit şeyi. Tartarak yemek yiyen birisi için o FatSecret'taki ekstra özellikler pek bir anlam ifade etmiyor. Ben FatSecret'e girince sosyal medyamsı şeyleri anasayfamda gördükçe midem bulanıyor.Hocam bu tarz çok uygulama var. Hatta mineral hesabı yapan çok detaylı olanlar da var. Tutması için yapılmış olanlardan farklı, ve çok kullanışlı olan bir özellik bulman lazım. Herkes işte bu özellik çok iyi olmuş, bunu kullanalım derse neden tutmasın. Ek olarak FatSecret'a çok fazla kişi tarif eklemiş zaman içinde. Gerek Türk yemekleri, farklı yemekler, hazır market ürünlerinin etiketleri... O bilgilerin hepsini oturup yazmak imkansız gibi bir şey.
Eğer ki yediğiniz şeyler genellikle aynıysa ve tartarak yemek yiyorsanız başka bir database'e pek de ihtiyacınız yok. MyFitnessPal kullanıyorum şuan akitf olarak. Genellikle kendi eklediğim yemekler üzerinden makro sayıyorum.
Dosya Ekleri
İçerisinde bir topluluk oluşturacağım. İnsanlar uygulamayı kullandıkca o dediğiniz kısımlar gelişir diye düşünüyorum.
Ayrıca bir tane de çalışma arkadaşına ihtiyacım olacak, çünkü tek başıma geliştirmek çok uğraştırıyor. Grafik veya JavaScript bilen birisi olursa fena olmaz.
Hocam veri kısmı gelişir de önce orayı geliştirecek kullanıcı lazım (çok fazla hem de). Eğer uygulamayı çıkartırsanız destek olur, eksiklerini iyi olan kısımlarını söyleriz elimizden geldiğince. Kolay gelsin size.
Eki Görüntüle 153076
Neden yapılmasın, benim şu an ilk projem o mesela. İngilizce hazırlığı atladım, boş durmamak adına Kotlin + compose öğrendim biraz. Navigasyon Sistemi'ni ve JSON yazdırmasını da geçirsem içeriye olay çözülecek. JSON yazdırmasını öğrendim / uyguladım daha önce de. Belki de 1-2 haftası kaldıamacım para yapmak değil, fazla indirilmesi değil, pr yapmak değil. Amacım kendime hizmet edecek bir appi kendi portföyüme daha hazırlıktayken katmak. Umuyorum ki de olacak.
Katılmıyorum, makro saymak dünyanın en basit şeyi. Tartarak yemek yiyen birisi için o FatSecret'taki ekstra özellikler pek bir anlam ifade etmiyor. Ben FatSecret'e girince sosyal medyamsı şeyleri anasayfamda gördükçe midem bulanıyor.
Eğer ki yediğiniz şeyler genellikle aynıysa ve tartarak yemek yiyorsanız başka bir Database'e pek de ihtiyacınız yok. Myfitnesspal kullanıyorum şu an akitf olarak. Genellikle kendi eklediğim yemekler üzerinden makro sayıyorum.
Ekstra özelliklerden kastınız nedir tam olarak?
mr.esat
Üstün
Öğünleri zamana göre kategorilendirme, sosyal medya paylaşımları, profil... Makro sayıyoruz yani, boş bence. Bu yüzden MyFitnessPal da çok daha iyi amacına hizmet ediyor FatSecret'dan.
Öğünleri zamana göre kategorilendirme, sosyal medya paylaşımları, profil... Makro sayıyoruz yani, boş bence. Bu yüzden myfitnesspal da çok daha iyi amacına hizmet ediyor FatSecret'dan.
Hocam ben onlardan bahsetmedim. Mesela eve geldiniz anneniz bamya yapmış, kabak yemeği vesaire yapmış. Bize özgü yemekler. Bu yemekleri FatSecret dışındaki uygulamalarda yok. Türkiye'deki paketli ürünler de yok. Eti yulaf yok mesela. Ben bundan bahsettim. Yoksa sosyal medya özelliğine ben de çok sıcak bakmıyorum.
mr.esat
Üstün
Hocam olayda yanlışlık var zaten, anneniz önünüze bir tabak kabak yemeği koyduğunda sizin gramajlı yemek tartmanız gerekir.Hocam ben onlardan bahsetmedim. Mesela eve geldiniz anneniz bamya yapmış, kabak yemeği vesaire yapmış. Bize özgü yemekler. Bu yemekleri FatSecret dışındaki uygulamalarda yok. Türkiye'deki paketli ürünler de yok. Eti yulaf yok mesela. Ben bundan bahsettim. Yoksa sosyal medya özelliğine ben de çok sıcak bakmıyorum.
Ayrı ayrı bamya, yağ tartmanız gerekir yemeğin yapılışı esnasında.
Ha, göz kararı kalori sayıyorsanız yine internettten bir porsiyon bamya ne kadarmış bakıp kendi database'inize ekleyebilrsiniz. E tabi, FatSecret pratik oluyor ama ben hep aynı şeyleri yediğim için pek de bana hitap etmiyor o özellik. En son ne zaman kabak / bamya yedim hatırlamıyorum.
Hocam olayda yanlışlık var zaten, anneniz önünüze bir tabak kabak yemeği koyduğunda sizin gramajlı yemek tartmanız gerekir.
Ayrı ayrı bamya, yağ tartmanız gerekir yemeğin yapılışı esnasında.
Ha, göz kararı kalori sayıyorsanız yine internettten bir porsiyon bamya ne kadarmış bakıp kendi database'inize ekleyebilrsiniz. E tabii, FatSecret pratik oluyor ama ben hep aynı şeyleri yediğim için pek de bana hitap etmiyor o özellik. En son ne zaman kabak / bamya yedim hatırlamıyorum.
Ben de o pratikliği yüzünden kullanıyorum. Aile evinde yemeğin tüm malzemelerini teker teker ayarlayıp kalori hesabı yapmak pek mümkün olmuyor malesef.
Nexor
Başarılı
Sanırım görselliğe pek önem vermediniz ama işleyiş olarak güzel duruyor. Buda benim yaptığım bir proje henüz başlarındayım. İlerleyen zamanlarda bir bot yazıp güzel bir database oluşturup uygulama içerisine entegre edeceğim. Ayrıca uygulamanın tanınması için play store da reklam verdirmeyi düşünüyorum.Eki Görüntüle 153076
Neden yapılmasın, benim şuan ilk projem o mesela. İngilizce hazırlığı atladım, boş durmamak adına Kotlin + Compose öğrendim biraz. Navigasyon sistemi'ni ve JSON yazdırmasını da geçirsem içeriye olay çözülecek. JSON yazdırmasını öğrendim / uyguladım daha önce de. Belki de 1-2 haftası kaldıAmacım para yapmak değil, fazla indirilmesi değil, PR yapmak değil. Amacım kendime hizmet edecek bir appi kendi portföyüme daha hazırlıktayken katmak. Umuyorum ki de olacak.
Katılmıyorum, makro saymak dünyanın en basit şeyi. Tartarak yemek yiyen birisi için o FatSecret'taki ekstra özellikler pek bir anlam ifade etmiyor. Ben FatSecret'e girince sosyal medyamsı şeyleri anasayfamda gördükçe midem bulanıyor.
Eğer ki yediğiniz şeyler genellikle aynıysa ve tartarak yemek yiyorsanız başka bir database'e pek de ihtiyacınız yok. MyFitnessPal kullanıyorum şuan akitf olarak. Genellikle kendi eklediğim yemekler üzerinden makro sayıyorum.