YouTube Bağlantı hızı 2500 Kbps olmasına rağmen video izlenemiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cagata
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 141
  • Etiketler Etiketler
    youtube

cagata

Uzman
İnternet hızımda problem olmamasına rağmen YouTube'da video izleyemiyorum. İstatistiklere bakınca Connection Speed 2500 Kbps gösteriyor. Problem nedir?

Tarayıcı ayarlarından "Donanım hızlandırma" ayarı açıksa kapatıp o şekilde dene.

İnternet hızımda problem olmamasına rağmen YouTube'da video izleyemiyorum. İstatistiklere bakınca connection Speed 2500 Kbps gösteriyor. Problem nedir?
Kastın tam olarak nedir? 2500KBIT mi kbayt mı? Yani internet hızın ortalama 2mbayt mı 300kbayt mı eğer ki 300kbaytsa izlenmemesi normal ancak 240P'de falan böyle bir hızla içerik tüketebilirsin maalesef ki.

Kastın tam olarak nedir? 2500KBIT mi kbayt mı? Yani internet hızın ortalama 2mbayt mı 300kbayt mı eğer ki 300kbaytsa izlenmemesi normal ancak 240P'de falan böyle bir hızla içerik tüketebilirsin maalesef ki.

YouTube videosuna sağ tıklayıp connection Speed de onu gösteriyor internet hızım 100 Mbit

85 mbps

YouTube videosuna sağ tıklayıp connection Speed de onu gösteriyor internet hızım 100 Mbit.

85 Mbps.

Hangi kalitede izlemeye çalışıyorsun videoyu? Ki bu hızda normalde 4K da bile sorun olmaması gerek farklı bir cihazla test eder misin ya da farklı bir tarayıcıyla?

Hangi kalitede izlemeye çalışıyorsun videoyu? Ki bu hızda normalde 4K da bile sorun olmaması gerek farklı bir cihazla test eder misin ya da farklı bir tarayıcıyla?

1440p60fps video seyrediyorum ama şu anda bir sıkıntı yok gibi düzeldi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…