Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
Tarayıcı ayarlarından "Donanım hızlandırma" ayarı açıksa kapatıp o şekilde dene.
Akiserius
Çalışkan
Kastın tam olarak nedir? 2500KBIT mi kbayt mı? Yani internet hızın ortalama 2mbayt mı 300kbayt mı eğer ki 300kbaytsa izlenmemesi normal ancak 240P'de falan böyle bir hızla içerik tüketebilirsin maalesef ki.İnternet hızımda problem olmamasına rağmen YouTube'da video izleyemiyorum. İstatistiklere bakınca connection Speed 2500 Kbps gösteriyor. Problem nedir?
Tarayıcı ayarlarından "Donanım hızlandırma" ayarı açıksa kapatıp o şekilde dene.
Denedim yine aynı
İtachi Uchiha
Yetkin
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.
Kastın tam olarak nedir? 2500KBIT mi kbayt mı? Yani internet hızın ortalama 2mbayt mı 300kbayt mı eğer ki 300kbaytsa izlenmemesi normal ancak 240P'de falan böyle bir hızla içerik tüketebilirsin maalesef ki.
YouTube videosuna sağ tıklayıp connection Speed de onu gösteriyor internet hızım 100 Mbit
Testi yapıp paylaşabilir misin? IP adresin gözükmesin.![]()
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
85 mbps
Akiserius
Çalışkan
YouTube videosuna sağ tıklayıp connection Speed de onu gösteriyor internet hızım 100 Mbit.
85 Mbps.
Hangi kalitede izlemeye çalışıyorsun videoyu? Ki bu hızda normalde 4K da bile sorun olmaması gerek farklı bir cihazla test eder misin ya da farklı bir tarayıcıyla?
İtachi Uchiha
Yetkin
Eklenti kullanıyorsanız kapatıp deneyin. Ayrıca modemi kapatıp açın.
Hangi kalitede izlemeye çalışıyorsun videoyu? Ki bu hızda normalde 4K da bile sorun olmaması gerek farklı bir cihazla test eder misin ya da farklı bir tarayıcıyla?
1440p60fps video seyrediyorum ama şu anda bir sıkıntı yok gibi düzeldi sanki
Yeni konular
-
-
-
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-