Boromir

Uzman
Arkadaşlar, Discord’a giriyorum, çalışıyor. Sonra bir anda bağlantı kesiliyor. Kapatıp açınca Discord tekrar çalışıyor. Bu süreç böyle birkaç kere olunca çok can sıkıyor. Bunun bir çözümü var mı? Şu an Secure DNS deneyeceğim. (Wiresock kullanıyorum)

Arkadaşlar, Discord'a giriyorum, çalışıyor. Sonra bir anda bağlantı kesiliyor. Kapatıp açınca Discord tekrar çalışıyor. Bu süreç böyle birkaç kere olunca çok can sıkıyor. Bunun bir çözümü var mı? Şu an secure DNS deneyeceğim. (wiresock kullanıyorum)

Önerim GoodbyeDPI kullanman. Hem türkler yapmış ve açık kaynak. GitHub'da her şeyi var. Çok basit bir mantığı var. Sadece bir filtre. VPN gibi yavaşlatma gibi bir dezavantajıda yok. Yaptığı şey Discord.comdan gelen bilgiyi ISS'ye youtube.com veya google.com gibi gösteriyor.

Arkadaşlar, Discord’a giriyorum, çalışıyor. Sonra bir anda bağlantı kesiliyor. Kapatıp açınca Discord tekrar çalışıyor. Bu süreç böyle birkaç kere olunca çok can sıkıyor. Bunun bir çözümü var mı? Şu an Secure DNS deneyeceğim. (Wiresock kullanıyorum)
Zapret öneririm.