KS KS Nop Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 839 Çözümler 2 Beğeniler 569 Yer Aydın Dün 22:32 #11 michaelscofield dedi: Doberman falan sıkıntı. Eğitim vermesi kolay değildir, özellikle de tecrübeniz yoksa. Siz ilk önce Golden Retriever ile başlayın. Hem enerjik ve oyuncu, hem de korumacı ve bir o kadar da akıllı bir ırktır. Çok inatçı değildir diğer ırklar gibi. Genişletmek için tıkla... Ailem genel olarak köpeklerden korkuyor; onların alışması için de iyi olur, goldenlar çok neşeli geliyor bana. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:38
michaelscofield dedi: Doberman falan sıkıntı. Eğitim vermesi kolay değildir, özellikle de tecrübeniz yoksa. Siz ilk önce Golden Retriever ile başlayın. Hem enerjik ve oyuncu, hem de korumacı ve bir o kadar da akıllı bir ırktır. Çok inatçı değildir diğer ırklar gibi. Genişletmek için tıkla... Ailem genel olarak köpeklerden korkuyor; onların alışması için de iyi olur, goldenlar çok neşeli geliyor bana.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.279 Makaleler 14 Çözümler 69 Beğeniler 18.717 Yer İstanbul Dün 22:34 #12 Unlishimaide dedi: Benim de, köpek korkum olmasına rağmen sevip oynayabileceğim bir tür gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Nop dedi: Ailem genel olarak köpeklerden korkuyor; onların alışması için de iyi olur, goldenlar çok neşeli geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyledir. Kolay kolay bir insana zarar vermez. Çoğu kişi köpek korkusunu Golden ile yenebilir. Ben 14 senedir besliyorum Golden.
Unlishimaide dedi: Benim de, köpek korkum olmasına rağmen sevip oynayabileceğim bir tür gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Nop dedi: Ailem genel olarak köpeklerden korkuyor; onların alışması için de iyi olur, goldenlar çok neşeli geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyledir. Kolay kolay bir insana zarar vermez. Çoğu kişi köpek korkusunu Golden ile yenebilir. Ben 14 senedir besliyorum Golden.