Detaylar
Kim cevapladı?4196
Deneyimli
Bu CHP medyası çok komik. Özgür özel ve Erdoğan görüşünce sıkıntı yok, Akşener ile Erdoğan görüşünce kıyamet kopuyor.
Partizancığım, CHP medyası demeyelim de sizin yıllardır alıştığınız medyanın dışındaki medya diyelim.
Akşener'in 2023 seçimleri öncesi masayı dağıtması, üstüne mahalli seçimlerdeki takındığı tavır ile kendisini ve partisini getirdiği durum; üstüne de gücün yanına gitmesi (İddialar çok büyük) tabii ki eleştirilir, yerden yere de vurulur.
Ama CHP dediğin parti mahalli seçimlerden zaferle çıkmış ülkede başarı kazanmış bir parti. Eee konuşamazlar mı?
İyice kafayı yedi sizin mahalle.
Ama neyse, anlıyorum sizleri de. Kolay değil mevcut düzen değişmeye giderken korkmanız. Güzeldi di mi yıllardır keyifle takıldınız bizler sürünürken siz keyif çattınız
35gvm78
Üstün
Partizancığım, CHP medyası demeyelim de sizin yıllardır alıştığınız medyanın dışındaki medya diyelim.
Akşener'in 2023 seçimleri öncesi masayı dağıtması, üstüne mahalli seçimlerdeki takındığı tavır ile kendisini ve partisini getirdiği durum; üstüne de gücün yanına gitmesi (iddialar çok büyük) tabii ki eleştirilir, yerden yere de vurulur.
Ama CHP dediğin parti mahalli seçimlerden zaferle çıkmış ülkede başarı kazanmış bir parti. Eee konuşamazlar mı?
İyice kafayı yedi sizin mahalle.
Ama neyse, anlıyorum sizleri de. Kolay değil mevcut düzen değişmeye giderken korkmanız. Güzeldi değil mi yıllardır keyifle takıldınız bizler sürünürken siz keyif çattınız![]()
Partizan değilim 2024 seçiminde yaptıkları kötülükleri biliyorum. Yerelde CHP'yi destekledik zaten. Ama bu üslubunuzdan asıl sizin partizan olduğunuzu anlamak çok da zor olmamalı
4196
Deneyimli
Partizan değilim 2024 seçiminde yaptıkları kötülükleri biliyorum. Yerelde CHP'yi destekledik zaten. Ama bu üslubunuzdan asıl sizin partizan olduğunuzu anlamak çok da zor olmamalı![]()
Üslubumda ne var mış genco?
Lafı yiyince böyle mi oluyorsunuz, benim kelimelerimle bana vurmak he
Asker neyi bekliyor ?
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-