Detaylar
Kim cevapladı?Lacan 9
Üstün
- Makaleler
- 82
Benim şahsi bilgim yok. Fakat hastanenin bu doktorunun iyi yorumları var.
www.doktortakvimi.com
Uzm. Dr. Güzide Tuna Yener Örüm - Görüşleri incele ve randevu al
Uzm. Dr. Güzide Tuna Yener Örüm adlı uzmana randevu al, İstanbul ilinde Psikiyatri - Görüşler, iletişim bilgisi ve hizmetler.
Moderatör arkadaşın mükemmel düzenlemesine (!) hayran kaldım. Adını pek duymadığım bir yer. Bu tarz konularda iş şakaya gelmez; Yerinizde olsam Koç, Surp Pırgiç, Medipol gibi yerlere bakardım. Bu arada adını babamdan duyduğum Ali Kervan hocamıza da bi bakabilirsiniz.Arkadaslar selam. Ben mi deliyim, ailem mi, butun evren mi yoksa sadece depresyonda ya da deluzyonlarda miyim anlamak icin bi psikiyatriye gitmek istiyorum. Onerir misiniz?
Müteşekkirim hocam.Gitme kesinlikle berbat. Randevu aldığınız doktor bile bakmıyor hastanede, rastgele biri bakıyor ve her seferinde bir de. @SF26 hocamın tavsiyesi üzerine Surp Pırgıc Ermeni Hastanesine gidiyorum ve gayet memnunum, imkanınız varsa size de öneririm.
Lacan 9
Üstün
- Makaleler
- 82
İstanbul'da olduğunu görünce anımsadım. Şu adam çok iyi.
www.doktortakvimi.com
www.bilgenterapi.com
Hem kendi kurduğu enstitü var (psikolog kadrosu var) hem de kendi muayenehanesi var. Kendisi bir psikiyatrist.
Uzm. Dr. İbrahim Bilgen - Görüşleri incele ve randevu al
Uzm. Dr. İbrahim Bilgen adlı uzmana randevu al, Şişli ilinde Psikiyatri - Görüşler, iletişim bilgisi ve hizmetler.
İletişim - BİLGEN TERAPİ | Dr. İbrahim Bilgen
Psikiyatrist Dr. İbrahim Bilgen tarafından kurulan Türkiye'nin önemli psikolojik danışmanlık merkezi.
Hem kendi kurduğu enstitü var (psikolog kadrosu var) hem de kendi muayenehanesi var. Kendisi bir psikiyatrist.
Imkan yok gibi ya, aileden kacak gidecegim eger gidersem gibi. Tesekkur ederim.Babam için gitmiştik. Pek bir faydasını göremedik. Imkan varsa özele gitmek en mantıklısı.
Tesekkur ederim hocamGitme kesinlikle berbat. Randevu aldığınız doktor bile bakmıyor hastanede, rastgele biri bakıyor ve her seferinde bir de. @SF26 hocamın tavsiyesi üzerine Surp Pırgıc Ermeni Hastanesine gidiyorum ve gayet memnunum, imkanınız varsa size de öneririm.
Lacan 9
Üstün
- Makaleler
- 82
Özele imkan yoksa attığım doktora bir bak istersen. Hastanenin diğer doktorlarına baktım. Hizmetlere ya bir şey yazılmamış ya da bireysel psikoterapi yazılmış.Imkan yok gibi ya, aileden kacak gidecegim eger gidersem gibi. Tesekkur ederim.
Tesekkur ederim hocam
Ama bu doktorun hizmetlerinde "bilişsel davranışçı terapi, varoluşçu terapi, regresyon terapisi, psikodinamik terapi, psikanaliz" yazıyor. Hani kendisini geliştirmiş. Ve eğer yazdığı gibi sahiden lisanslı psikanalist ise baya iyidir (ön yargı olarak). Çünkü psikanaliz öyle BDT, ACT gibi terapi ekolleri gibi 1-2 yılda öğrenilen bir terapi ekolü değil. En az 6 yıllık teorik eğitim alıyorsunuz, psikanaliz çok geniş bir alan. Ha terapist sana psikanaliz yapmaz, çünkü devlet hastanesi zaten. Demek istediğim kendini sağlam geliştirmiş biri olabilir. Çünkü psikanaliz eğitimi ağırdır ve öyle her psikolog, psikiyatrist almaz o eğitimi.