Nikki Freeman 95
Üstün
Merhaba, 1 yıldır kart başvurum reddedildiği için artık pes ettim. Hesabımda 5 dolar sınırı var, o yüzden sanırım item satışı açık değil. Troy ile bakiye almak için bir yöntem var mı?
Hocam kart bilgilerim açısından o sitelere pek güvenemiyorum.Oyunfor, ByNoGame gibi güvenilir yerlerden cüzdan kodu alabilirsin. Bi' ara Oyunfor'dan alışverişim olmuştu, sorun çıkmamıştı.
O zaman alamazsın başka yerden. Tam olarak neyine güvenmiyorsun?Hocam kart bilgilerim açısından o sitelere pek güvenemiyorum.
Satıcı göndermezse muhatabım olmayacak düşüncesinden.O zaman alamazsın başka yerden. Tam olarak neyine güvenmiyorsun?
Oyunfor ETBİS'e kayıtlı site. Zamanında bende almıştım 10 dolarlık cüzdan kodu. Direkt gelmişti. İnanmıyorsan ETBİS'den sorgulayabilirsin.Satıcı göndermezse muhatabım olmayacak düşüncesinden.
O sitelerde satıcı direkt site zaten, aracı yok.Satıcı göndermezse muhatabım olmayacak düşüncesinden.
Merhaba, 1 yıldır kart başvurum reddedildiği için artık pes ettim. Hesabımda 5 dolar sınırı var, o yüzden sanırım item satışı açık değil. Troy ile bakiye almak için bir yöntem var mı?